• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Carlos'tan Gezer'e Çirkin Hareket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Kaleci Volkan'a kırmızı kart gösteren hakem Bünyamin Gezer, kendisine deli işareti yapan Carlos'u görmemezlikten geldi.

1236585792-roberto.jpg

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası Roberto Carlos’un hakem Bünyamin Gezer’e yaptığı hareket geceye damgasını vurdu. Karttan sonra Volkan'ın yanına koşan Carlos yedek kulübesine hakem Gezer'i gösterim eliyle “deli” işareti yaptı.

Maç içinde de Tolunay Kafkas’a “Sakin ol” uyarısı yapan ve bu nedenle Kafkas’ın tepkisine hedef olan Carlos, olayla ilgili “O hocanın adını bile bilmiyorum.. Şampiyonluğa da oynamıyor.. Neden bu kadar sinirli, anlayamadım.. Sakin olması için uyarmaya çalıştım.. Ama bunu kabul etmedi.. Bizi izleyenlere iyi bir örnek oluşturduğunu sanmıyorum.. Bana niye kızdığını anlayamadım” yorumunu yaptı.. Kafkas bu tartışma için “Atom parçalamıyoruz, basit bir iş yapıyoruz. Herkes daha mütevazı olmalı" dedi.

1236585721-r.carlos.jpg

1236585746-r.carlos2.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Al işte sana karakterli (!) oyuncular. Bir yanda bu, diğer yanda Emre.

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bunların hepsi terbiyesiz olmaya başladı. Karşında bir hakem var doğru dur futbolunu oyna nereye gidiyorsan git kardeşim. Birisi deli hareketi yapar birisi el hareketi yapar doğru düzgün bi efendi Semih bu zamana kadar bir terbiyesizliğini görmedim.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bu carlos kendini birşey sanıyor bu hareketi lincol yapsın o hakem kırmızı vermesse neyim işte biz bundan bahsediyoruz bir hakem çok korkuyor öbürü saçma sapan kart veriyor ya işi düzeltin yada herkese eşit hak.. fenerin oyuncuları son günlerde sapıtmaya başladılar

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burada bir yanlış anlaşılma var ; denildiği gibi hakeme " bu adam deli " işareti yapmıyor, aslında Carlos yaptığı işaretle orta hakemin yan hakemden kulaklıkla aldığı uyarı sonucu Volkana kırmızı kart gösterildiğini anlatmaya çalışıyor.

Lütfen ön yargılı olmadan yorum yapınız...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yan hakeme kulaklıkla konuş demek istiyor aslında. Bu arada Tolunay Kafkas'ın carlos'a yaptığı hareketi kimse konuşmuyor ilginç. :)

Noah b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her şeye bi kulp bulmakta üzerinize yok fenerliler :D
adamlar harbiden terbiyesiz olmaya başladı son günlerde. roberta zaten böyleydi gerçi, ama emre'ye şaşırmıştım. volkan'ı da unutmamak lazım.

bu ne sinir be :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
her şeye bi kulp bulmakta üzerinize yok fenerliler :D
adamlar harbiden terbiyesiz olmaya başladı son günlerde. roberta zaten böyleydi gerçi, ama emre'ye şaşırmıştım. volkan'ı da unutmamak lazım.

bu ne sinir be :D

Emre ye mi şaşırmıştın???

Valla şaka olduğunu söyle Emre gibi birine nasıl şaşırırsın ya emreye çok yakışan hareketler bunlar.

Noah b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru aslında ya. isviçre maçını unutmuşum ben :)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu hareketi Galatasaraylı Lincoln,Beşiktaşlı Delgado,Trabzonsporlu Gökhan Ünal,Sivassporlu Mehmet Yıldız yapsa,kırmızı kart ve 3 maç ceza alırdı.Ama Fenerbahçe forması altında yapılan her şey serbest.Açıkçası Volkan Demirel'in oyundan atılmasına da çok şaşırdım.Bir Fenerbahçeli'ye nasıl kırmızı kart gösterilir,bu ne terbiyesizlik!!!

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ümitin sivasta nasıl kırmızı gördüğünü aklınıza getirin yeter. tartışmaya lüzüm yok.. Formadaki renk her şeyi değiştiriyor Türkiyede...