Cardozo'dan tarihi geri vites! Döndü...

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cardozo352-1375910240.jpg

Fenerbahçe'nin santrfor transferinde Emmanuel Emenike'yi tercih etmesiyle ortada kalan Oscar Cardozo, tüm camiadan özür diledi ve takımına döndü.

SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin transferi için çok uğraştığı; fakat sarı-lacivertlilerin Emmanuel Emenike tercihiyle birlikte kulübünde kalan Oscar Cardozo geri vites yaptı. Geçtiğimiz günlerde kulübe geri dönmekonusunda "tekrar motive olamam" cümlelerini kuran Paraguaylı, Benficatelevizyonundan tüm camiaya seslenerek özür diledi.
Guimarães maçında teknik direktörü Jorge Jesus'a karşı yaptığı hareketsonunda gitmesi gündeme gelen Cardozo, "Burada tekrar idmana çıkmaşansını elde ettiğim için memnunum. Buradan Benfica'ya gönül veren herkesten özür dilemek istiyorum. Taraftarlardan, başkandan, tüm yönetici ve takım arkadaşlarımdan affımı diliyorum. Her şey geride kaldı. Şimdi sadece çalışmalara devam etmek istiyorum" diye konuştu.
Teknik direktörüne yapmış olduğu hareketi hata olarak nitelendiren yıldızoyuncu, "Bir hata yaptığımın farkındayım. Doğru bir davranış sergilemedim. O kadar erken oyundan alınmayı beklemiyordum ve gol bulmamız gerekiyordu. Rakip beraberliği sağlayıp 2. golü atınca aklımı kaybettim. Biliyorum, yanlıştı... Bu yüzden herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Benfica'nın her şeye rağmen arkasında durduğunu ifade eden Paraguaylı, "Benfica ile bir sözleşmem var. Takımda yer alabilmek adına çok çalışacağım. Taraftarların desteğine teşekkür ediyorum. Fiziksel olarak iyiduruma gelmek istiyorum" dedi.

SPORX

Reaksiyon puanı
10,315
demek ki neymiş, yalayacağın bir tükürüğü fırlatmayacaksın.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Klasik futbolcu psikolojisi..
Hangisi öyle değil ki :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence kulüpden özür dilememeliydi sonuc olarak onlar yollamadı