Canon EOS 70D İncelemesi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Canon EOS 70D İncelemesi

KOmpakt makine pazarı akıllı telefonlar yüzünden daralırken DSLR büyümeye devam ediyor. Canon'un orta seviye makinesi 70D bu segmentte öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bende nikon d7100 ile bunun arasinda gittim geldim sonunda d7100 aldim

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
70D süper ve inanılmaz hızlı.. Artık 70D'm var :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Ne kadara nerden aldın

Merhaba Nova Fotoğraf sirkeci hayyam dan aldım bir tanıdık aracılığı ile.

Tokina 11-16 F2 2.8
Canon 50 mm
Ayrıca 18-135 mm kendi lensi ile birlikte sanırım yanlış bilgi olmasın çünkü hatırlayamadım da 5250 Civarında bir fiyata aldım. ayrıca UV filtreleri de mevcut.

onuryavuzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk defa bir elektronik mağazasında elime aldım ve aşık oldum resmen 600D mi sattım şimdi üzerini tamamlayıp bende 70D ye geçmeyi düşünüyorum.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Nova Fotoğraf sirkeci hayyam dan aldım bir tanıdık aracılığı ile.

Tokina 11-16 F2 2.8
Canon 50 mm
Ayrıca 18-135 mm kendi lensi ile birlikte sanırım yanlış bilgi olmasın çünkü hatırlayamadım da 5250 Civarında bir fiyata aldım. ayrıca UV filtreleri de mevcut.

Hayyam pasajına geçen ilk defa gittim Dışarıya göre fiyatlar genelde biraz ucuz fakat bir dükkanda daha da ucuz gibiydi ama garanti konusu aklıma takıldı. Canon eurasia garantisi veremiyorlar mı?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hayyam pasajına geçen ilk defa gittim Dışarıya göre fiyatlar genelde biraz ucuz fakat bir dükkanda daha da ucuz gibiydi ama garanti konusu aklıma takıldı. Canon eurasia garantisi veremiyorlar mı?

Sen nasıl istiyorsan ona göre, ister spot ürün ister garantili ürün.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Fiyatı acaip olanlar Japonya, ABD ya da başka bir ülkeden kaçak getirilenler, bunlarda Eurasia garantisi elbette yok. Ama mağaza genelde seni rahatlatacak, sözlü birtakım garantiler veriyor, yasal garantiler olmadığı için bunlar ne derece uygulanıyor bilemem.

Bu kişiler teorik olarak garanti kapsamında bir düzeltme sözkonusu ise cihazı senden alıp, almış olduğu ülke üzerinden yardımcı olabilirler. Burada herhangi bir sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum.

Kolay gelsin...