Everest’in 1080 p 30 fps kamerası var internetten yazın çıkar bence onu alın bende kullanıyorumArkadaşlar canlı ders için kamera lazım yardımcı olursanız mutlu olurum
Dostum bir şey yazmasanda olurduBilgim yok üzgünüm
Aynı webcami ben de kullanıyorum ve memnunum, öneririm. Mikrofonu da fena değil.Canlı ders için çok bir şey gerekmiyor, dandik bir kamera bile işini görür.
Webcam Cover Full Hd 1080p Webcam Bilgisayar Kamera Dahili Mikrofon Eba Uyumlu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Webcam Cover Full Hd 1080p Webcam Bilgisayar Kamera Dahili Mikrofon Eba Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe nedir?Arkadaşlar canlı ders için kamera lazım yardımcı olursanız mutlu olurum
Konu başlığı kurallarımıza göre uygun değil. Sorduğunuz soruya uygun bir şekilde TÜRKÇE olacak şekilde değiştirin ve forum kurallarımızı dikkatlice okuyun lütfen. İyi forumlar diliyorum.Arkadaşlar canlı ders için kamera lazım yardımcı olursanız mutlu olurum
Doğru ben kullanıyordum ismi Iriun Webcam dı galiba uygulamanın adı ben memnunumTelefonu webcam olarak kullanan uygulamalar var tavsiye ederim.
En fazla 100tlBütçe nedir?
Knk telin kamerası kötü yoksa almamDoğru ben kullanıyordum ismi Iriun Webcam dı galiba uygulamanın adı ben memnunum
banamı diyorsunböyle konu açanlara çok sinir oluyorum. Konu açıyorlar sonra yok oluyorlar bidaha gelmiyorlar