Canan Kaftancıoğlundan Kendisi Eleştiren Hakan Bayrakçıya Cevap.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Akşam CNN-Türk programında Canan Kaftancıoğlunu her yıl Sözde Ermeni Meselesi konusunda attığı Tweetler yüzünden Eleştren Hakan Bayrakçı böyle bir ismin CHP İstanbul İl başkanlığı yapması yanlış diye sitem etti.

"SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI, PKK'YI SAVUNUYOR"​

"Kaftancıoğlu'nun icraatlarını beğenmiyorum, 15 kez söyledim. İma yollu da olsa, '24 Nisan'da ne oldu? Neyi kastettiğimi biliyorsunuz değil mi? 1915 desem bir şey hatırlar mısınız?' diyerek, sözde Ermeni soykırımını savunan paylaşımları yapma hakkı yoktur. Olmaz. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin il başkanı bunu diyemez. Onu geçtik. PKK konusundaki imalar.."

Bu söylemlere Cevap vermek ve ben bir CHP'li olarak Sözde Ermeni Soykırımını tanımam veya övmem tarzı söylemde bulunamayan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçıya Hakaretvari söylemlerde bulunmuş.

1602431749576.png

1602431771559.png

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bir kişide demiyor ki Sözde Ermeni soykırımını tanıyan birisinin CHP'de ne işi var diye. Veya Atatürk demekten çekinen birisinin ne işi var partide diye. Veya DHKP-C li birisi öldümü taziyesine giden bir isim nasıl oluyorda CHP il başkanı olabiliyor diye sormuyor bile.
Veya çıkıp başkanın önerdiği isimlerin üstünü ben çizdim delegeye yazdırtmadım ve kadrı dışı bıraktım diyen birisi nasıl görevde kalabiliyor bunca sene ? Resmen başkanı çinedim ve onun istediği isimleri bile yazdırmadım diyebiliyor. Tuncay Özkan'ı PM'ye aldırtmadı kadın tek başına.

Amann olsun Erdoğan gelmesinde kim gelirse gelsin başa... Önemi yok.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Olayı anlamamakla birlikte, herkes herkese bişiler sallıyor. Ülkenin gerçek sorunu olan ekonomiyi kimse konuşmuyor sanırım

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Olayı anlamamakla birlikte, herkes herkese bişiler sallıyor. Ülkenin gerçek sorunu olan ekonomiyi kimse konuşmuyor sanırım

Dostum senin derdin nedir ? Her konunun altına olayı anlamadım haberi dinlemedim okumadım video yu izlemedim tarzı yorumlar atıyorsun ?

Burası Ekonomi forumu değil sabah akşamı ekonomi konuşulsun şuan SİYASET bölümündesin bunlarda siyesetçilerin yaptığı siyasi olaylar. Sözde Ermeni Soykırımı yok diyemeyen birisi CHP'de İL BAŞKANI hemde en büyük il olan İSTANBUL'un. Sen ve senin gibiler buna ses edemiyorsunuz konuyu başka alanlara kıvırıp saptırmaya çalışıyorsunuz...

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Dostum senin derdin nedir ? Her konunun altına olayı anlamadım haberi dinlemedim okumadım video yu izlemedim tarzı yorumlar atıyorsun ?

Burası Ekonomi forumu değil sabah akşamı ekonomi konuşulsun şuan SİYASET bölümündesin bunlarda siyesetçilerin yaptığı siyasi olaylar. Sözde Ermeni Soykırımı yok diyemeyen birisi CHP'de İL BAŞKANI hemde en büyük il olan İSTANBUL'un. Sen ve senin gibiler buna ses edemiyorsunuz konuyu başka alanlara kıvırıp saptırmaya çalışıyorsunuz...
Şimdi benim nereye nasıl yorum attığım seni bağlamaz. Burası özgürce hoş vakit geçirebileceğimiz bir forumsa bunun zaten bir sınırı olmamalı. 2. Olarakta kıvıran yok. Ermeni soykırımı yok diyemeyen CHPde il başkasıyla benim yapacağım nedir? Şu dönem içerisinde elbetteki genel olarak konuşulması gereken konunun ekonomi olduğunu düşünüyorum. Fakat şu metnin içerisine ekonomi ile ilgili birşey yazıp konuyu yine saptırdı dedirtmeyeceğim sana. Benim genel olarak görüşümü soruyor isen, bana göre özellikle partilere artık yeni beyinler gelmeli. Bu şekilde olduğumuz yerde sayıyoruz.

Reaksiyon puanı
10,327
Türkiyedeki bütün sol kesimin Hakan BAYRAKÇI kadar gerektiğinde ülkesinin menfaatlerini savunabilecek etik anlayışta biri olmasını çok isterdim. Ne ki partisi bir Türkten çok bir Ermeni gönüllüsü gibi davranan Canan hanımı bu önemli görevde tuttuğuna göre onunla aynı görüşleri paylaştıklarını düşünmek mümkün.

Gerçi ben klasik CHP tabanının aynı görüşte olduğunu zannetmiyorum ama umuyor ve diliyorum ki zamanla seçtikleriyle aynı paralel düşüncelere evrilmezler.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Türkiyedeki bütün sol kesimin Hakan BAYRAKÇI kadar gerektiğinde ülkesinin menfaatlerini savunabilecek etik anlayışta biri olmasını çok isterdim. Ne ki partisi bir Türkten çok bir Ermeni gönüllüsü gibi davranan Canan hanımı bu önemli görevde tuttuğuna göre onunla aynı görüşleri paylaştıklarını düşünmek mümkün.

Gerçi ben klasik CHP tabanının aynı görüşte olduğunu zannetmiyorum ama umuyor ve diliyorum ki zamanla seçtikleriyle aynı paralel düşüncelere evrilmezler.

Hocam sizin yaşınız benden büyük daha iyi bilirsiniz. Siz ömrünüzde hiç bir İL BAŞKANININ adını bu kadar duydunuz mu ? Ben mesela hiçbir AKP- MHP veya bundan önceki partilerin İL başkanınını basında görmeyi bırak adını bilmem duymadım. Bu skandallar olaylar değişik söylemler ama genede isimler geliyor gidiyor İL BAŞKANI koltuğunda kalıyor sizce neden ? Sözde Ermeni Soykırımı meselesi var üstüne DHKP-C taziyesine gitme muhabbeti var Atatürk konusu var. PM üyelerini başkana rağmen ben çizdim meselesi var. Cumhurbaşkanı yardımcısı evine adam gönderim video foto çektirtme var Cumhurbaşkanına eşine ve devlete hakaret muhabbetleri var hattan o olaydan temizde 8-9 yıl hapis muhabbeti var. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı ile zıtlaşma ters düşme var vb liste uzar gider. Nedir bu sevgi gerçekten anlayamıyorum... Tabana sorsan yüzde 85-90 ıda memnun değil belki ama plan nedir gerçekten garip.

Reaksiyon puanı
10,327
Hocam sizin yaşınız benden büyük daha iyi bilirsiniz. Siz ömrünüzde hiç bir İL BAŞKANININ adını bu kadar duydunuz mu ? Ben mesela hiçbir AKP- MHP veya bundan önceki partilerin İL başkanınını basında görmeyi bırak adını bilmem duymadım. Bu skandallar olaylar değişik söylemler ama genede isimler geliyor gidiyor İL BAŞKANI koltuğunda kalıyor sizce neden ? Sözde Ermeni Soykırımı meselesi var üstüne DHKP-C taziyesine gitme muhabbeti var Atatürk konusu var. PM üyelerini başkana rağmen ben çizdim meselesi var. Cumhurbaşkanı yardımcısı evine adam gönderim video foto çektirtme var Cumhurbaşkanına eşine ve devlete hakaret muhabbetleri var hattan o olaydan temizde 8-9 yıl hapis muhabbeti var. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı ile zıtlaşma ters düşme var vb liste uzar gider. Nedir bu sevgi gerçekten anlayamıyorum... Tabana sorsan yüzde 85-90 ıda memnun değil belki ama plan nedir gerçekten garip.
Geçmişte görmedik, bundan sonra da görebileceğimizi pek zannetmem. Canan hanımın yukarıda da belirttiğim gibi bir Türk gibi değil de resmen bir Ermeni milliyetçisi gibi söylemlerde bulunması ve bütün eylemlerini bu minvalde dizayn etmiş olması ve bu duruma CHP yönetiminin ses çıkarmaması aslında bize bir şeyler ifade ediyor... Da, şimdi ben bunu buradan ifade edemem. Lakin söylemek istediklerimi merak eden "arif"ler satır aralarından çıkarabilir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hakan Bayrakçı'nın yazdığı cevap.
Akşamda CNN-Türk'te iyi bir sallacı O kim ki ben onunla muhattap olayım diye. Ayrıca 30 yıllık anketçilik hayatımda kazancımın yüzde 80'i CHP'den gelmiştir diyede ekledi...
1602594572781.png

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,889
İdeolojik zehirlenmenin bir başka ürünü.

Düşünsene Atatürk yaşıyor, "kim bu chpnin il başkanı" diye soruyor, Canan kaftancıoğlu diyorlar.

"ermeni soykırımını kabul eden biri nasıl benim kurduğum partinin en önemli makamlarından birinde yeri olabilir" dese, boğazda bir yanma, gıcık bir his.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Akşam Habertürk'te Doğu Perinçek var ve bir CHP'li vekil bu konu tartışılıyor en sonda. CHP'li vekil diyor ki demişse demiş ne olacak canım flan ne zararı oldu bize diye. Doğu Perinçek sinirlendi ne demek ne olacak. İç cepheyi bölüyor bizi rezil ediyor flan bir başladı.

Bizim partimizde olacak kulağından tuttuğumuz gibi kapının önüne koyarız diyor adam vallaha taktir ettim. Ayrıca sıradan bir isimdende bahsedilmiyor İstanbul İL başkanı Üstüne CHP'de sırf CNN-Türk'e çıktı diye ihraç edilen isimler oldu parti başkanının görüne ters konuştu diye ihraç edilenler oldu. En ufak muhalif harekette partiden kovulanlar oldu.

Burada resmen Türk insanına ve Halkına hakaret var siz Soykırım yaptınız diye. Ama CHP yönetiminden en ufak bir söylem ve ceza yok bu isim için. Gerçekten yazık :(

Reaksiyon puanı
10,327
"ermeni soykırımını kabul eden biri nasıl benim kurduğum partinin en önemli makamlarından birinde yeri olabilir" dese...
Tek bir şey söyleyeceğim, bu muamma'nın sırrını buradan yakalayabileceksiniz!
En tepedeki amca'mın anne ismi "Yemuş"tur!
Ayrıca mezkür partide soyadlarından "yan"ları alınmış çok sayıda siyasetçi olduğunu da unutmamak lazım kıymetli abicim. :)
Anladınız!

Not:Bu durumu bir ayıp ya da utanç vesilesi olarak kesinlikle görmediğimin bilinmesini isterim. Sadece "Neden" sualinin bir karşılığı olabileceğini düşündüğüm için yazdığımı belirtmek isterim.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Hesap sormaya kalkarsa bi kasetle alt ederler adamı. Emir gelmezse nefes bile alamazlar.
Atatürk'ü sadece profil resmi yapmakla geçinir giderler.