- Reaksiyon puanı
- 13,063
Akşam CNN-Türk programında Canan Kaftancıoğlunu her yıl Sözde Ermeni Meselesi konusunda attığı Tweetler yüzünden Eleştren Hakan Bayrakçı böyle bir ismin CHP İstanbul İl başkanlığı yapması yanlış diye sitem etti.
"Kaftancıoğlu'nun icraatlarını beğenmiyorum, 15 kez söyledim. İma yollu da olsa, '24 Nisan'da ne oldu? Neyi kastettiğimi biliyorsunuz değil mi? 1915 desem bir şey hatırlar mısınız?' diyerek, sözde Ermeni soykırımını savunan paylaşımları yapma hakkı yoktur. Olmaz. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin il başkanı bunu diyemez. Onu geçtik. PKK konusundaki imalar.."
Bu söylemlere Cevap vermek ve ben bir CHP'li olarak Sözde Ermeni Soykırımını tanımam veya övmem tarzı söylemde bulunamayan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçıya Hakaretvari söylemlerde bulunmuş.
www.ensonhaber.com
"SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI, PKK'YI SAVUNUYOR"
"Kaftancıoğlu'nun icraatlarını beğenmiyorum, 15 kez söyledim. İma yollu da olsa, '24 Nisan'da ne oldu? Neyi kastettiğimi biliyorsunuz değil mi? 1915 desem bir şey hatırlar mısınız?' diyerek, sözde Ermeni soykırımını savunan paylaşımları yapma hakkı yoktur. Olmaz. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin il başkanı bunu diyemez. Onu geçtik. PKK konusundaki imalar.."
Bu söylemlere Cevap vermek ve ben bir CHP'li olarak Sözde Ermeni Soykırımını tanımam veya övmem tarzı söylemde bulunamayan Kaftancıoğlu Hakan Bayrakçıya Hakaretvari söylemlerde bulunmuş.

Hakan Bayrakçı, Canan Kaftancıoğlu'na ateş püskürdü
Hakan Bayrakçı, sözde Ermeni soykırımını destekler nitelikte paylaşımlar yapan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na sert eleştiriler yöneltti. Kaftancıoğlu da eleştirilere yanıt verdi.
Son düzenleme: