Camtasia ile Çekilmiş wmv Formatındaki Videoları Windows Media Player Oynatmıyor

huseyin93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Windows Media Player ile normal wmv formatındaki videoları oynatabiliyorum. Ancak bazı videolar Camtasia ile çekilmiş ve sonra wmv formatına dönüştürülmüş. TSCC isimli codec bileşenini ve K-Lite Codec Pack'i yüklememe rağmen videoları oynatamıyorum. Oynatabilmek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Format Factory kullanarak dönüştürebilirsiniz. Mp4 bence, en iyi formattır :)

huseyin93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet MP4 bence de en iyi format. Dönüştürdükten sonra izleyebilir miyim ki?

--- Mesaj Güncellendi ---

Format Factory de sıra ile toplu dönüşüm yapılabiliyor mu? Çünkü videolar birkaç tane değil. Fazla. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Evet MP4 bence de en iyi format. Dönüştürdükten sonra izleyebilir miyim ki?

Format Factory de sıra ile toplu dönüşüm yapılabiliyor mu? Çünkü videolar birkaç tane değil. Fazla. :)

Evet yapabilirsiniz. Seçip sürüklemeniz yeter :)

huseyin93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman programı indireyim. İsmini çok görmüştüm ama ilk kez kullanıcam. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)

huseyin93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam. Sıkıntı yaşarsam mesaj yazarım.

Programı kurdum. Türkçe arayüze sahip olduğu için sıkıntı yaşamadım. Bir videoyu MP4 formatına dönüştürdüm ve video açıldı. :) Programda sıra ile dönüşüm özelliğinin olması çok iyi. Tek tek yapmak zorunda kalmıyıcam. Diğer videoları attım şu an dönüştürüyor. Tekrar teşekkür ederim by efsane. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Programı kurdum. Türkçe arayüze sahip olduğu için sıkıntı yaşamadım. Bir videoyu MP4 formatına dönüştürdüm ve video açıldı. :) Programda sıra ile dönüşüm özelliğinin olması çok iyi. Tek tek yapmak zorunda kalmıyıcam. Diğer videoları attım şu an dönüştürüyor. Tekrar teşekkür ederim by efsane. :)

Sorununuzun çözülmesine sevindim :) FF İdm ile beraber vazgeçilmezimdir :)

huseyin93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de öyle olacak gibi. Yalnız IDM yerine Free Download Manager kullanıyorum ve bence IDM'den daha başarılı ve ücretsiz. Üstelik torrent indirme desteği var. Tavsiye ederim. Ben de yeni yeni kullanmaya başladım. :)

Şimdi gördüm. Videoların arasında swf formatlı olanlar var. Onları MP4'e dönüştürmek istediğim'de program hata verdi. Hangi formata dönüştürmeliyim ya da bu formattaki videoları nasıl görüntüleyebilirim?