çözebildin mi kardeşim aynı sorun bende de var silahımda kaç mermi var kaç bombam var göremiyorum bir de silahı dosta tutunca ismi yazmıyor mesela campaign modunda price tutunca ismi cpt price diye yazmıyor ?Bu sarı ile işaretlediğim yerler benim oyunumda gözükmüyor neden?
Ekli dosyayı görüntüle 105708
Bu da benim ekranım.
Ekli dosyayı görüntüle 105709
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edebilecek yok mu?
Hocam belki ekran kartı ile alakalıdır ekran kartınız nedir ?Bu sarı ile işaretlediğim yerler benim oyunumda gözükmüyor neden?
Ekli dosyayı görüntüle 105708
Bu da benim ekranım.
Ekli dosyayı görüntüle 105709
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım edebilecek yok mu?
Hocam belki ekran kartı ile alakalıdır ekran kartınız nedir ?
Sorunu çözdüm fakat warzone'de oyun modu seçerken orada tam hatırlamıyorum haziran da atmışım çünkü ama orada mod seçme yerinde battle royale seçerseniz normal haline dönüyor. O mod gerçekçi olması için eklenmiş.çözebildin mi kardeşim aynı sorun bende de var silahımda kaç mermi var kaç bombam var göremiyorum bir de silahı dosta tutunca ismi yazmıyor mesela campaign modunda price tutunca ismi cpt price diye yazmıyor ?Ekli dosyayı görüntüle 142920
bende de call of duty modern warfare ground wara girerken aynı sorun var daha önce problem yoktu ama şimdi olmaya başladı soot the shıp modunda sorun yok yazılanları pek anlayamadım nasıl çözeceğimsorunu bende çözdüm realistik ya da realizm modunda oynarsan hud kapanıyormuş