Call Of Duty MW4 ne zaman çıkacak?

Cpt Mactavish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Call of duty MW4 ne zaman çıkacak yada çıkacak mı ve MacTavish(SOAP)ın ölmediği söyleniyor arkadaşlar

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Senaryosuna yazık ettiler oyunun. Zaten bitti artık battlefiled karşısında adı bile geçmiyor da diğer oyunu Treyarch yaparsan hepten fena olur

Cpt Mactavish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senaryosuna yazık ettiler oyunun. Zaten bitti artık battlefiled karşısında adı bile geçmiyor da diğer oyunu Treyarch yaparsan hepten fena olur

Aynen ama singleplayer olarak cod bf yi ezer yani yiğidi öldür hakkını yeme spde cod ezer :D

Captain Price

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Madem senaryoyu çok istediniz:
Call Of Duty: Modern Warfare 4Price prosunu tüttürürken karşısında Makarov'un cansız bedenine şunları söyler."En iyi adamım Gaz'ı, dostumun dostu olan Ghost'u ve kelimelerin anlamsız kaldığı, bir baba-oğul gibi birbirimizi sevdiğimiz Soap'ı aldın benden. Soap ölmeden önce tek uğraştığım şey 3'üncü Dünya Savaşı'nı durdurmaktı. Ama oğlum Soap'ı öldürdüğünde tek hedefim MacMillan'ın bana öğrettikleriyle senden intikamımı almak oldu. Sana şunu söylemeliyim ki Makarov, sen.. sen benden Soap'ı aldın ya, ben de senden seni aldım!Price bunları söylerken Makarov'un açık olan telsizini askerleri duyar ve Price'nin yerini saptarlar. Nikolai'nin yardımı ile Price oradan ayrılır. Fakat düşman birlikleri Nikolai ve Price'nin bulundukları helikoptere saldırılar yaparlar. Yapılan saldırılar, ateşler, roketler Nikolai'nin usta bilgileri karşısında sonuçsuz kalır ve Price-Nikolai ikilisi oradan kaçarlar.Price günler boyunca ağlar. Belki de artık bir amacı kalmadığı içindir. Belki de Soap'ı kaybettiği için. Nikolai bir gün Price'ye;- Dostum, Price. Aslında sana söylemek istediğim fakat günlerdir söyleyemediğim birşey var. Nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ama, Soap'ın öldüğü gün, onun nabzına bakmamıştık. Belkide çektiği acılardan bayılmıştır. Çünkü çok kan kaybetmişti. Sen, sevgili dostun Soap'ın ölmesine razı olamadığın için nabzına bakmamıştın, haliyle o panikle benimde aklıma gelmedi. Belki de öldüğünü sandık. Price ?Price'nin içini umut kaplar, öyle heyecanla, öyle sevinçle Nikolai'yle konuşmaya başlar. Eğer Soap ölmüşse, cesedine, eğer ölmemişse kendisine canlı ulaşmak isterler.MacMillan, çok sevdiği Price'nin arasına katılarak tüm planlar yapılır, tüm hazırlıklar başlar.Ve o hayal dediğimiz Price-MacMillan ikilisi, Nikolai'nin de casusluk yardımlarıyla yol ne olursa olsun, amaç; ÖLÜ YA DA DİRİ SOAP'I BULMAKTIR !

Yeni oyun Kasım'da çıkacak

taha67gstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen komik olma.Captan Price mı ağlıcak.Okurken gülmekten kendimi alamadım

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
hikayeyi Makarovun ölümü ile bitirdiler. Ghost(MW2), Soap(MW3) ve Ssgt Griggs(MW1) in ölümü üzücüydü. güzel yerde bitti ama devamı gelseydi klişe olurdu.