Call Of Duty Modern Warfare 4

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar 2003 Ten Beri Infınıty Ward Ve Treyarch ın Yaptığı Call Of Duty Serileri Şimdide Modern Warfare 4 İle Karşımıza Çıkmayı Planlıyor.

Oyunu Guitar Hero Nun Yapımcısı Neversoft Üstlendi http://www.neversoft.com/ Siteye Girerseniz Call Of Duty Yapım Aşaması İlgili Fotoğraflar Görebilirsiniz

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Call of duty adı altında oyun çıkıcak ama modern warfare 4 olacağından şüpheliyim.belki yeni bir seri ile karşımıza çıkarlar.

vaas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bu yil sledgehammerdan oyun bekliyorum

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
millet modern savaştan sıkıldı sanki biraz eskiye dönüceklerini düşünüyorum

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yeni karakterler geliyo demek :D Bence Treyarchı tamamen kovsunlar adamlar beceremiyor,son BO2 kadar saçma bi oyun görmedim.Infınıty Ward adam gibi yapıyo

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok süper bir oyun ama sistem kaldırmıyor sadece netten videolarını izliyok bizde.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de herkes gibi zannetmiyorum yeni oyunun Call of Duty MW 4 adı altında çıkacağını. Çünkü oyunun ana hatlarını oluşturan yani oyuncuyu oyuna bağlayan bir çok karakteri öldürdüler. Olur da yeni oyun çıkarsa ilk 3 oyun kadar zevkli bir oyun olacağını düşünmüyorum. Ama dediğim gibi ilk 3 oyun çok zevkliydi ve bence tadında bırakmalılar. Umarım haksız çıkarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
call of duty mw tan veya black pos tan farklı bir oyun çıkarırsa bence yine 2. dünya savaşı sonrasına gitsin ya da soğuk savaş dönemine black ops 1 deki gibi aha güzel olur