BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Sizce bu normal mi ?
Nasıl anlatayım ama main adlı dosyadaki localized_engilish dosyaları 5-6 mb artıp duruyorNe kadar yavaş. Benimki de yavaş kuruldu sonuçta tüm bölümler Türkçe konuşma oluyor ve arayüz vs. Yüklenmesi zor tabi
Sanırım yavaş kurmuyomuşNe kadar yavaş. Benimki de yavaş kuruldu sonuçta tüm bölümler Türkçe konuşma oluyor ve arayüz vs. Yüklenmesi zor tabi
Benim ki de yavaş tı bence normal biraz bekleyin derim dediğim gibi dublaj yüklemesi zor. Sadece altyazı ve arayüz Türkçe olsa kolay yüklenirdi.Nasıl anlatayım ama main adlı dosyadaki localized_engilish dosyaları 5-6 mb artıp duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım ya
Sanırım yavaş kurmuyomuş
Aynen sağolun doçentimBenim ki de yavaş tı bence normal biraz bekleyin derim dediğim gibi dublaj yüklemesi zor. Sadece altyazı ve arayüz Türkçe olsa kolay yüklenirdi.
Ahah ? mesajın kalitesi önemli rütbe değil. Ama bu biraz gururumu okşadı doçentim güzelmiş ?Aynen sağolun doçentim![]()
Sağolun ???Ahah ? mesajın kalitesi önemli rütbe değil. Ama bu biraz gururumu okşadı doçentim güzelmiş ?
Konuyu açtıktan sonra öyle bir hızlandı ki uçuyo mübarek ????Ahah ? mesajın kalitesi önemli rütbe değil. Ama bu biraz gururumu okşadı doçentim güzelmiş ?
Nasılsınız Profesör bey ?profesör ?
Sende bana Asistan de ozamanprofesör ?
konumun güzelmiş xdKonuyu açtıktan sonra öyle bir hızlandı ki uçuyo mübarek ????
Nasılsınız Profesör bey ?
Sende bana Asistan de ozaman![]()
Yaklaşık 45 mesaj sonra doçentsin ?Konuyu açtıktan sonra öyle bir hızlandı ki uçuyo mübarek ????
Nasılsınız Profesör bey ?
Sende bana Asistan de ozaman![]()
Ben mi ooo ozaman bana biraz destek olun.Yaklaşık 45 mesaj sonra doçentsin ?
Üzdün beadekan olmama 3445 mesaj var![]()
senin 4542 mesaj var xdBen mi ooo ozaman bana biraz destek olun.
Üzdün bea![]()
Dahada üzdün beasenin 4542 mesaj var xd
Hocam kaç msj doçent oluyoruz ?Yaklaşık 45 mesaj sonra doçentsin ?
Üyecik 0-99Ahah ? mesajın kalitesi önemli rütbe değil. Ama bu biraz gururumu okşadı doçentim güzelmiş ?
500 mesaj olunca doçent olursun. 1000 mesaj da profesör 5000 mesajda dekan sonra rektör ve guru var işteDahada üzdün bea
Hocam kaç msj doçent oluyoruz ?
Üyecik 0-99
Asistan 100-499
Doçent 500-999
Profesör 1000-4999
Dekan 5000-9999
Rektör 10000-19999
Guru 20000+
500-1000Dahada üzdün bea