yarışçı
Profesör
- Katılım
- 30 Ağustos 2008
- Mesajlar
- 1,922
- Reaksiyon puanı
- 9
- Puanları
- 218
Call of Duty: Modern Warfare 3, 88 yıllık tarihi bulunan ve en popüler haftalık dergilerden biri olan Time'ın kapağını süsleyecek. Her ne kadar sahte bir dergi kapağı olacak olsa da, Time ilk defa reklam içerikli bir kampanyada kullanılacak.
New York Times'ın haberine göre Activision ve Time reklam içerikli sahte bir dergi oluşturmak üzere anlaştılar. Sahte Time, oyuncuları ön sipariş vermeye teşvik etmekiçin ülke çapındaki GameStop mağazalarına dağıtılacak.
Dağıtımı yapılacak derginin kapağında savaşın etkilerini gösterdiği Wall Street ve üzerinde "Dünya savaşın eşiğinde" başlığı bulunuyor. Alt başlık olarak "Avrupa'da gerilim yükseliyor" yazılmış. Time'dan Kim Kelleher, normalde erişemeyecekleri bir kitleye kendi dergilerini farklı bir yolla ulaştırmanın mutluluk verici olduğunu söylüyor.
Kaynak

Sol üst köşeye dikkat
