Bu konuyu okuyanlar

Burak Özgen

Profesör
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1,824
Reaksiyon puanı
271
Puanları
83
Yaş
25
Call of Duty macerası mobil platformlara taşınıyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte Call of Duty Mobile görselleri sızdırıldı.
5bb62013ae298b2897587126.jpg
İlk olarak geçtiğimiz Ağustos ayında gün yüzüne çıkan Call of Duty Mobile ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. PUBG Mobile ve Valor Arena‘yı geliştiren Tencent Games, bu sefer ise çevrimiçi bir Call of Duty oyunu ile akıllı telefon kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Yapılan sızıntı ile birlikte Call of Duty Mobile oyununa ait olan oyuniçi görseller gün yüzüne çıkartıldı. Sızdırılan görseller ile birlikte yeni geliştirilen oyunun grafiklerinin de nasıl olacağını gözler önüne serildi.
Mobil platformlar için oldukça etkileyici grafiklerle ile gelecek olan yeni oyunda, Call of Duty Modern Warfare 2′de bulunan Highrise, Blak Ops serisinden aşina olduğumuz Nuketown ve Modern Warfare’den Shipment haritası gibi birçok klasik harita bizleri karşılayacak.
Sızdırılan görsellerden de anlayacağımız gibi Tencent Games, yeni geliştirdiği oyunu birden farklı cihazlarda test ettiğini de görmekteyiz.
Çarpıcı grafikleri ve klasik harita seçenekleri ile yeni oyunun, PUBG Mobile ve Fortine gibi başarılı yapımları geride bırakması ön görülüyor.
Henüz yeni oyunun çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmazken, son paylaşılan raporlara göre efsanevi oyunun 2019’un başlarına doğru piyasaya sürülmesi bekliyor. Son olarak ise, yeni mobil oyununun ilk etapta Çin’deki kullanıcılara sunulacağını da belirtmekte yarar var.


Kaynak:Fanatik
 

Dora

Dekan
Cezalı
Emektar
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
5,728
Reaksiyon puanı
9,728
Puanları
113
Yaş
30
Bence güzel olacak. Artık yeni pc modları bilmiyorum ama beni pek sarmıyor. Bu çok daha iyi olur telefona da renk katmış olacaktır. İnanıyorum.
 
Üst