Call of Duty: Ghosts

PusulaBRN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar forumda yeniyim.. Kendime yeni bir bilgisayar topladim ve black ops ve black ops 2 yi bitirdim; Simdi de ghosts'u oynuyorum ama soyle bir sorun var .. Can you run it denilen siteden baktim benim pc destekliyor.. Ama soyle bir sorun var .. Bildiginiz gibi bolum gecislerinde kucuk videolar oluyor ve alt tarafda da yuklenme ibresi cikiyor.. tam iste bolum gecislerinde bir donma oluyor. video 15 sn felan sonra basliyor sonra video bitiyor 20 30 sn icinde ibre yukleniyor sonrada bolum basliyor.. Yani anlayacaginiz bolum gecisleri bende cok acayip yavas sizce bunun nedeni nedir.. Oyunu 1600x900 de oynuyorum, oyundayken hic bir sorun yok.. Sizce bu neden oluyor.. Yardim lutfen..

Sistemim..

Ekran Karti : Asus STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5

CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz

RAM: 16 GB

ANAKART: Gigabyte GA-Z97X-GAMING 3 LGA 1150 Z97

HARD DIVER: Seagate 2TB Desktop SSHD SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Oyununuz Crackli mi ?

PusulaBRN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet.. Oyun crackli.. Sistemle ilgili olmadigini mi dusunuyorsunuz ? Sizce sorun crack de mi?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Vsync açıkken o sorun oluyor bölüm başı videolarda, oyunun problemi, sisteminizde veya crackte bi sorun yok.

PusulaBRN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vsync nedir hocam.. ? Bu sorunu halletmenin bir yolu yok mu ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Vsync nedir hocam.. ? Bu sorunu halletmenin bir yolu yok mu ?

Vsync monitörünüzün Hz göre fpsyi sabitliyor daha fazla fps alırsanız yani vsync kapatırsanız görüntüde yırtılma oluyor.

Türkçe ismi Dikey senkronizasyon diye geçer ayarlarda yada vsync diyede geçebilir, oyundaki ayarlardan kapatıp deneyin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
advanced video ayarları altında sync every frame var, onu NO yaparsan videolardaki takılma düzelir, ama oyunda 60 fpsyi geçtiğin zaman eğer monitörün 144hz değilse görüntüde yırtılmalar göze çarpar yerinde olsam vsync açık yaparım videolar çok da mühim değil

PusulaBRN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sorunu çözdüm Aslına çözmedimde , sorunu giderdim sadece . Sorun monitördeymiş. Evde büyük Sony TV vardı taktım ve hdmı kablo su ile oyun çok hızlı bir şekilde açıldı ve görüntü daha iyi kalitde . Yeni bir monitör alacağım Artık ne yapalım 😁.

PusulaBRN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam onlara hiç bakmadım ya .. Zaten benim monitör kötüydü . Yeni almıştım ama götürüp geri vereceğim . Ben aldıgımda HDMI girişi var sanıyordum ama yokmuş . Black ops 2 yi rahat oynadım :. İşte ghosts a sorun çıkardı .. Söylediğin ayarları denendim yani , öyle şeylerden pek anlamıyorum... TV'nin yenileme Hızı zaten 6 ms veriyor..