Call of Duty Galactic Warfare

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
17245_550x250.jpg

Alman modding gruplarından Black Monkeys, 2009 yılından beridir uğraştıkları büyük projeyi sonlandırdılar. Call of Duty: 4 Modern Warfare'e Star Wars modu getirmeyi başardılar ve herkesi bu modu indirmeye davet ettiler.

Tamamen hayran yapımı olan bu moda Star Wars Mod: Galactic Warfare adı verildi. Mekanlar, karakterler ve silahlar Star Wars evrenindekilere göre uyarlandı. Modern Warfare multiplayer oynanışı ise değiştirilmedi. Imperial Forces trooper ya da Rebel Alliance soldier taraflarından birini seçip başlıyorsunuz savaşmaya.

Şu anda 7 haritası bulunan modda, 'viper droid' ve 'airstrike' gibi kendine has killstreak'ler de bulunuyor. Airstrike'larda Y-Wing ve Tie-Bomber yıldız savaşçıları kullanılıyor. Her yönüyle Star Wars ve Call of Duty hayranlarını tek bir noktada buluşturan bu moda yoğun bir ilgi gösterileceğini tahmin ediyorum. İlginizi çektiyse buraya tıklayarak mod dosyasını indirebilirsiniz. Aşağıda ise tanıtım videosu bulunuyor. İyi seyirler:

[video=youtube;dToRs1Jmg08]http://www.youtube.com/watch?v=dToRs1Jmg08[/video]

Gameplay

[video=youtube;N5PcSjKPYow]http://www.youtube.com/watch?v=N5PcSjKPYow[/video]

BSC

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
grafikler çok dandik. CoD 2 seviyesinde olmuş. :thumbdown:

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cod4'ü online oynuyorum bu sarmaz beni :D

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bütün Star Wars oyunlarını oynadınız ve hala yeni bir Star Wars oyunu mu arıyorsunuz. İşte bu arayışınızı geçici olarak sonlandırabilecek bir haberimiz var.

Blackmonkeys.de'nin hazırladığı Call of Duty: Modern Warfare modu "Galactic Warfare", Star Wars evreninde geçiyor ve Rebellion ve Empire güçleri arasındaki savaşı konu alıyor.

Modda, Call of Duty: Modern Warfare'deki yerler, karakterler ve silahlar tamamen Star Wars evrenine uygun aktarılmış. Oyunda her iki taraftan da karakter seçebilmek mümkün.

Kaynak

İndirmek için

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@yarışçı indirme bağlantısını paylaştım zaten...

Bir de prosedür gereği kaynak paylaşırsan...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kaynağı paylaşmıştım ama alt alta iki link ekleyince nedense aynı linke çevirmiş yeni forum.
Bu yeni stil çıktığından beri yapmadığımız şebeklik kalmıyor konu açmak, cevap yazmak için
en basitinden tek tıkla resim eklerdik şimdi from url diyip işareti kaldırmamız gerekiyor
video ekle diyorum bir sürü gereksiz kod yazıyor video tagları hariç kalanları silmek zorunda kalıyorum.
zaten istesem de yapamam artık foruma 15dakika düzeltme sınırı getirdiler neymiş efendim kötüye kullanıyorlarmış sanki burada fbi ajanları var.
neyse umrumda değil modlar düzeltsin.

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

Ekleme: Şunun grafiklerine kötü diyenlere de el insaf diyorum.