Call Of Duty Black Ops Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7/24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşlar oyunun son bölümü olsa gerek, helikopterinizle gemiyi etkisiz hale getirdikten sonra bir helikopter çıkıyor bununla biraz savaştıktan sonra helikopterim düşüyor, acaba bug mu var yoksa ben birşeymi atladım, yardım ederseniz sevinirim yoksa sinirden laptopu aşağı atacam :biggrin:

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
senin helikopterinmi düşüyor. seninki düşüyorsa ya enerjin bitiyor yada dediğin gibi bug vardır. çünkü görev daha devam ediyor.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
helikopterin düşmesi normal.. mesele düşmeden düşürmekte:) her şey normal görünüyor o bölümü ben de bir kaç tekrardan sonra geçmiştim.. ee sanırım bir kaç demek az kalır epey bir oynamıştım:))

durmadan pozisyon değiştir ve isabetli atışlar yap o helikptere,mutlaka düşer o şerroo..

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bug varmıydı bilmiyorum ama ben biraz uğraştıktan sonra düşman helikopterini yoketmiştim. tek yapman gereken helikopteri dikkatli kullanmak. Düşman saldırıyı belirli aralıklarda yaptığı için o sırada saklan :D sonra sen saldır. Ayrıca son bölüme daha çok var merak etme :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Biraz daha zorlayalım helikopterimizi ama nasıl yer öyle ya, ilk defa bu kadar zorlandım roket üstüne roket atıyorum öteki helikopterde ne zırh varsa tık yok :D

Medey medey düşüyorum :biggrin:

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Konularınıza bakayım dedim burayı gördüm.Siz çözmüşüsünüzdür orayı yinede geçemeyenlere yardım edeyim.

O bölümde tavsiyem füze değilde kurşun kullanın ve diğer helikopterin yanında ayrılmayarak sürekli düşman helikoptere ateş edin...