Call of Duty: Black Ops 2 Windows XP'de Çalışmayacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan "zeus"
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"zeus"

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Call of Duty: Black Ops 2 için yayınlanan resmi PC gereksinimlerine göre seri bundan sonra Windows XP kullanılarak oynanamayacak.Şirketten yapılan açıklamalara göre oyuncular oyunu oynamak için en azWindows Vista SP2 ya da Windows 7 kullanmak zorundalar.
Bu değişikliğin sebebi oyun motorunun artık DirectX 11’e geçiş yapmış olması ve bunun sadece Windows Vista veya daha sonrasında geçerli olması.
Oyunu oynamak için gereken donanımlar ise şöyle:
Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz işlemci, 32-bit işletim sistemi için 2 GB RAM veya 64-bit işletim sistemi için 4GB RAM, Nvidia GeForce 8800GT 512 MB veya ATI Radeon HD 3870512 MB ekran kartı.
Oyun Xbox 360, PS3 ve PC sahipleri için 13 Kasım’da piyasada olacak.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Birçok firma Windows XP ye destek vermiyor artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olması gereken buydu zaten ama artık iyi oyunlar çıkmıyor son cod serisinde oynamaktan bile sıkıldım artık ne zaman bitecek dedim o derece kötü yapıyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
offf ya nide cd sini almıştım offffff keşke Windows Xp de de çalışsa off

er4y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Mantıklı xp biraz eskidi ve oyun 2012 olduğu için doğru bir karar

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 bilgisayarım var ve 2.bilgisayarım sp 2 xp sürümü :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xp gibisi varmı be hertürlü
oyunu acıyordu ama w 7 yada diyer yazılımlarda devanlı sorunlar yaşanıyor bazı arkadaşlar yaşamasada bence xp en güzeli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim nvıdıa 1gb 210 ekran kartım var ve wın xp format atıp wın 7 yaparsam açılırmı black ops 2

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hala ortalıkta windows 7 oyunları açmıyor diye gezinen tayfa var, iyi oldu onlara oynayamasınlar.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Uzun yıllar XP (32 ve 64 Bit) kullanmış ve çokça kez onun hakkındaki fanatikliğini dışa vurmuş bir son kullanıcı olarak tavsiyem, 1,5 yıla yakındır Windows 7 kullanıyorum ki ayrıca 64 Bit sürümdür kendileri (Hala çekincesi olanlar var, daha fazla beklemeyin) Şuana kadar hiçbir uyum problemi yaşamadım, XP olsun Windows 7 olsun aslında fark etmez. İş kullanıcının hakimiyetinde bitiyor, formatı atıp çabucak oldu bittiye getirirseniz doğal olarak işletim sisteminden verim alamazsınız.

Onca saati pc başında face senin twitter benim gezip üstüne bir de onca vakit oyun oynacağınıza, biraz zaman ayırıp kullandığınız sistemin kapılarını aralamaya bakın. Düz mod kurup bırakmayın keşfedin, işin biraz içine girdiğinizde göreceksiniz ki çalışmayan programlar, oyunlar vs aslında kullanıcıların kurulum aşamasında eksik bıraktığı paketlerden ileri geliyor. Bu durum her şey için böyle gelişiyor, insanlar deneyim kazanmak yerine peşin hüküm yetilerini geliştirme eğilimindeler. Ön yargılar gelişimin önündeki en büyük engellerdir... Selametle

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Amaç Xp'yi öldürmek..