Call of duty black ops 2 hatası

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben black ops 2 yi yükledim ve oyunun istediği dirext ve microsoft x86 gibi bi program daha yükledim crack yaptım falan ama oyunu açmaya çalıştığımda karşıma şu hatalar geliyor
Ads%C4%B1z.png
2.png
acaba ne yapabilirim. bilgisayarın tarihini 13 üne falan aldım yine işe yaramadı. şimdiden teşekkürler :)

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=299632]sinek412[/MENTION] Resimleri düzeltirsen belki yardımcı olabilirim.

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resimleri atamadım ama ben kısaca açıklıma yapayım.oyunu kurdum sonra gerekli programları kurdum crack yapıp oyuna girmeye çalıştığım sırada program çalışmayı durdurdu hatası geliyo programı kapat dediğimdehemen arkasında üzerinde black ops yazan bir pencere ve onunda önünde bir hata pencersi çıkıyo ne yapmalıyım

imgres

http://www.google.com.tr/imgres?q=b...w=185&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:9,s:0,i:95

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=299632]sinek412[/MENTION] Steam kurup oyuna girmeyi denedin mi ? Ben sorunu böyle hallettim. ( Büyük ihtimalle oyunun klasöründe Steam setup dosyası vardır. )

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Benzer bi sorunu ilk başlarda bende yaşamıştım yapman gereken Steam ve DirectX kurmak ardından ekran kartı sürücülerini güncellemek. Nvidia kullanıyorsan beta güncellemesini kur.(Bende normalde sürücü güncel olduğu halde çalışmamıştı ancak beta yükleyince açıldı) Tüm bunları yaptığın halde hala çalışmıyorsa sorun kullandığın crack'ten kaynaklanıyordur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benzer bi sorunu ilk başlarda bende yaşamıştım yapman gereken Steam ve DirectX kurmak ardından ekran kartı sürücülerini güncellemek. Nvidia kullanıyorsan beta güncellemesini kur.(Bende normalde sürücü güncel olduğu halde çalışmamıştı ancak beta yükleyince açıldı) Tüm bunları yaptığın halde hala çalışmıyorsa sorun kullandığın crack'ten kaynaklanıyordur.
bu dediklerini yapınca ekran kartım 106 dereceye fırladı. neredeyse yanacak :D Ama hakikaten daha fazla ısınmaya başladı. Yapmadan önce, ekran kartı boştayken zaten 56 dereceydi. Sonra zaten daha da artıp 74 dereceye çıktı! Yükteyken (Furmark ile) 80 dereceye çıkıyordu. Sonra yükteyken o kadar ısındı ki testi tamamlayamadı. En son 100 dereceye çıktı. Hâlâ kartım çalışıyor. Ama yük altına sokamayacak kadar ısınıyor! Not: nVidia GTX 480 kullanıyorum.

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saollun arkadaslar yaptim hepinize tesekkur ederim

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Nasıl yaptığını yazmamanızı anlamış değilim? Bu sorun herkeste olabilir ve çözümü bulabilseler keşke. Benim bildiğim saat dilimini +8 yapıp tarihi de 13üne almak gerekiyor

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
il önce tarihi ayın 13 üne aldım daha sonra oyunu tekrar kurup oyun dosyasındaki crackla crack yaptım ve açıldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah aşkına birisi yardım etsin oyunu yükledim crack yaptım tarihi 13'e aldım steam kurdum ama hala oyunu açamıyorum tıklıyorum 2 saniye yuvarlak dönüyor geri gidiyor oyun açılmıyor herhangi bir hata söylemiyor tıklıyorum ama açılmıyor :S :S lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbdown:Bu yazılanlarda adam gibi açıklama göremedim!:confused1:

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar oyunu bitirdim ama black ops 2 beklentilerimi pek karşıladığını söyliyemem neredeyse tüm cod serisinde aynı şeyler sanki isteyerek değilde mecburen oynuyormuşum gibiydi

bebeto59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her oyun icin artik ekran karti suruculerinin en gunceli yuklenmeli.