Call of Duty: Black Ops 2 geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Resmi Xbox Dergisi'nin eylül sayısında yer aldığı belirtilen bilgiye göre, Call of Duty: Black Ops 2 yolda. Treyarch, oyunun üzerinde çalışıyormuş ve yeni maceranın muhtemelen 2012'de satışa sunulacağı belirtilmiş. Açıkçası ilk oyununun devamının gelmesi zaten bekleniyordu. Zaten oyundaki bazı elektronik postalarda da ileriye dönük bilgiler vardı. Adamlarımızın kaçak duruma düşmesi ve onların devlet tarafından görevlendirilen ajanlar tarafından bulunmaya çalışılması gibi... Umarız bu kez Treyarch, özellikle oyunun çalışma performansı konusunda daha iyi işler çıkarır.

İlk Black Ops, Modern Warfare 2'nin ardından en çok satan Call of Duty oyunu olma özelliğine sahip.

1.jpg

MK

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hayırlı uğurlu olsun, ömrümüz bu oyunların çıkış tarihini beklemekle geçiyor:)

KağanİSMAİL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Black Ops 1 ' i hiç sevmemiştim.Geçirdiğim zamana acıdım.
Modern Warfare 3, adam gibi çıksında, başka da bir şey istemiyoruz. :)))))

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
mw3 çıksında black ops 2 umurumda olur belki :D

KağanİSMAİL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanlar artık sıkıldı, 2.Dünya Savaşı idi, Vietnam idi.Bu zamandan sonra, bu konularla ilgili bir oyun yapsalar, dünyada yapılmamış olsa öyle bir oyun ben yine de oynamam.Sıktı artık.

Modern Warfare serilerinde, en basitinden günümüzdeki modern silahları kullanabilme imkanı bile oyuna prim yaptırıyor.Bana BO2, BO1 kadar başarılı olamaz gibi geliyor.

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birinci oyununu sevmiştim ikincisini de severek oynarım. CoD bu sevilmez mi :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Treyarch'ın oyunlarını IW den daha çok seviyorum.Black Ops'un multisini 3-4 saat oynadım.Çok zevkli ve ayrıntılıydı.Tabi almadım çok tutulmadı.

En çok merak ettiğim şeyde Reznov acaba gerçekten öldü mü ?

KağanİSMAİL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Treyarch'ın oyunlarını IW den daha çok seviyorum.Black Ops'un multisini 3-4 saat oynadım.Çok zevkli ve ayrıntılıydı.Tabi almadım çok tutulmadı.

En çok merak ettiğim şeyde Reznov acaba gerçekten öldü mü ?

COD oynayanlar arasında da kutuplaşmalar var herhalde.. :scared:
Ben de en çok, Soap Mactavish 'e ne oldu, Nicolai onları nereye götürdü, bunu merak ediyorum. :confused1::confused1:

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Call Of Duty World At War/Black Ops = Harika

ama

Call Of Duty Modern Warfare 1/2 = Efsane

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlk oyunun indirmediğim sürümü, yapmadığım patchi, değiştirmediğim cracki kalmadı ciddiyim.Sil baştan kur aynı şeyleri falan en az 10'u geçiktir harbi harbi geçiyordur.Ama gel gelelim oyun yok şurda yok burda hata verdi noldu gittim 2-3 günde 1er 2şer saat oturarak net kafede bitirdim. :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Black Ops'un en büyük artısı senaryosuydu. BO2'de de güzel bi senaro olursa oynanır.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
oyunda zeka eksikti ilkinde gene öyle olursa indirmem bile

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Blackops bana göre modern warfare serisinin altında bir oyun ki o kadar satmasının sebebide mw serisidir bunu kimse inkar edemez. World War'ıda beğenmemiştim blackopsuda beğenmedim.