Call of Duty 9 mu geliyor?

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Call of Duty: Black Ops'un yapımcısı Treyarch'ın, bugün ortaya çıkanbir haberle yeni bir Call of Duty oyunu geliştirdiği iddiaları ortaya atıldı. İddialara göre projenin kod adı Iron Wolf ve hatta oynanabilir duruma gelmiş bile.

2.jpg

PS3Life adlı Hollanda menşeili video oyunları sitesinin haberine göre, forumlarının bir kullanıcısının Xbox'ın Dashboard'unun mesaj ve durum bölümünde, Treyarch'ın çalışanlarından bir arkadaşının Xbox 360 üzerinde hiç görülmemiş bir isim olan Iron Wolf adlı bir oyunu oynadığını ve hatta "Team Deathmatch" modunu denediklerini görmüş.

3.jpg

İnandırıcı olabilmek adına iki adet ekran görüntüsü kaydeden forum üyesi, bu ekran görüntülerini de paylaşarak iddialarını desteklemiş. Treyarch'ın yeni bir Call of Duty hazırlıyor olması çok da uzak bir ihtimal olmadığından bize inandırıcılık payı var gibi geldi. Bakalım "Iron Wolf"un altından neler çıkacak, hep birlikte göreceğiz...

MK

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ekran görüntülerini biz de görebilseydik.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biraz erken :) mw 3 hakkında bile yeterli detay yok :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şöyle 2. dünya savaşı tadında devam etse tadından yenmez. Bana göre en iyi yapım 5. versiyondu.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=64474]ozkanbey[/MENTION] en iyi 2.dünya savaşı oyunuydu 5. oyun...

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence en güzeli modern warfare serisi devamını bekleriz :biggrin:

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
COD işi tadında bırakmalı diye düşüyorum. Ya da bir süre ara verip oyunu daha nasıl güzel hale getirebiliriz diye düşünmeliler.

MW3' ü oynadım. Grafik adına pek bir değişme yok. Seneryoyu ve silahları değişitirip aynı oyunu önümüze koyuyorlar. Tadı kaçmaya başladı bana göre.

joker05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
COD işi tadında bırakmalı diye düşüyorum. Ya da bir süre ara verip oyunu daha nasıl güzel hale getirebiliriz diye düşünmeliler.

MW3' ü oynadım. Grafik adına pek bir değişme yok. Seneryoyu ve silahları değişitirip aynı oyunu önümüze koyuyorlar. Tadı kaçmaya başladı bana göre.

bencede ama yeni oyun çıksada hayır demem

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
grafik konusunda çalışmaları gerekli. crysis ve bf3 çıtayı yüksetti. cod'un bu oyunlara bir şekilde yetişmesi gerekli

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni bir grafik motoru mutlaka gerekli eğer yeni versiyon çıkaracaksa. Battlefield 3 senaryo olarak mw3 ten iyi değil ama grafik olarak harikaydı bence. MW4 çıkacaksa mutlaka yeni grafik motoru gerekli yoksa popülaritesini yitirebilir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yeni call of duty oyunu bf3 ayarında grafiklere sahip olmalı. yoksa kimseyi memnun edemezler.

pes2012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Call Of Duty 8 Çıktımı ki? 9 Çıkıyor.