Call of Duty 5: World at War - Foto Galeri

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
2. Dünya Savaşı'na geri dönen başarılı FPS serisinin yeni oyunu Call of Duty: World at War için ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Fotoğraf galerisinde.

Geçtiğimiz yıl büyük başarıya ulaşan Call of Duty 4: Modern Warfare'in ardından yeni oyunun Infinity Ward yerine CoD3'ün yapımcısı Treyarch tarafından yapılacağı ve 2. Dünya Savaşı'na döneceği belli olmuştu. İyi bir çıkaracakları şüphe taşımayan Treyarch, serinin 5. oyunu Call of Duty: World at War için ilk ekran görüntüleri yayınlandı. CoD 4 benzeri çoklu oyuncu modu dışında, PS3, Xbox 360 ve PC'de 4 kişiye kadar kooperatif oynanışı da destekleyecek olan yeni oyun için yayınlanan görselleri galerimizde bulabilirsiniz.

Bilgi İçin: Call of Duty
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Infinity Ward'ın yapmasını tercih ederdim. Ama onlar da sanırım CoD 6'yı yapacaklar.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Grafiksel olarak pek bir gelişme yok sanırım. Cod2 ve Cod4 de adamımı ölünce oluşan efekt aynıydı bunda değiştirirler inşallah. İnfinity Ward yapsa daha iyi olurdu ama bence 2K firması güzel işler çıkartıyor. Onlardan beklerdim.

kracker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cod 4 dün itibariyle bitti tadı damagımda kaldı 5 i bekliyorz

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oyun motorunu Treyarch kendi mi hazırlıyor yoksa başka motor mu kullanacak ??? Bana Unreal 3 motoru gibi geldide.