Çalışmayı Durdurdu Hatası

Myavuzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iyi geceler, Monster Tulpar T5 V8.1.1 pc ye sahibim.Cihaz garantiden ram ve ekran değişimi olarak geldi ve freedos satın aldığım için Windows 10 home single language diye bir sistem kurmuşlar.
Oyunlarda kurduğum ilk zamanlar oynayabiliyorken şimdi Çalışmayı Durdurdu hatası alıyorum, oyunları baştan yükledim yine olmadı, nette önerilen uyumluluk modu değiştirme yönetici olarak çalıştırma ve dep ayarlarını da denedim düzelmedi.Pc kararsız şekilde bazen 1-2 saatte bazen ise 3-4 dakikada çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Sorunun nedeni ne olabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Ram: 16 gb
Ekran Kart: Nvidia Gtx 1060
İşlemci İ7 6700

Myavuzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bugün Windows 10 pro ile format atmak isterken olan oldu arkadaşlar, yükleme ekranında dondu kaldı ilerlemedi. Garantiden bunu yaptık diye gönderen servis! Daha kaç defa göndereceğim bunun çözülmesi için..Sizi Allah'a havale ediyorum. Size tek tavsiyem cebinizle rezil olmak istemiyorsanız Monster falan almayın, aldırtmayın. Amatörsünüz kabul edin, fiyat-performans markasıyız diye de övünmenize hiç gerek yok, bir müşterinizi kaybettiniz...