Çalışmam için görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sp1r1va
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar yapmış olduğum çalışma için görüşlerinizi bekliyorum.
Tema olarak depremzedeleri düşünüyorum ama fikirlere açığım.

jhn3t.jpg

Orjinal hali

jhn4n.jpg

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bence güzel bir çalışma olmuş. Saçlara biraz daha ayar verebilirdin. Bilmiyorum yapılabiliyor mu ama biraz kopmuş gibi olabilirdi. Ama sonuç olarak güzel olmuş

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
beğendim ellerine sağlık kardeş. çalışma olarak güzel olmuş

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bence güzel bir çalışma olmuş. Saçlara biraz daha ayar verebilirdin. Bilmiyorum yapılabiliyor mu ama biraz kopmuş gibi olabilirdi. Ama sonuç olarak güzel olmuş

Saçlara hasar vermek can sıkıcı zorluk açısından yapılabilirmi yapılabilir ama ince çalışmak gerekir.Saçların tonlamasında ayar çektim ama sanırım biraz hafif kaçmış üzerinde oynama yapabilirim.Değerlendirmeniz için teşekkürler. :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29

Aynen. Saçları biraz yıpratmak güzel olurdu. :)

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki Onlar dediğimiz kimlerdir?

Bu bir depremzede değil ki. Bir karakter oluşturmuşsun sen. Hani korku temalı oyunlar gibi. Biraz daha gerçek hayata dönüp yap.

Tabi ki bu arada müthiş yapmışsın orası ayrı konu.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Müthiş çalışma hakkaten helal olsun.

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Peki Onlar dediğimiz kimlerdir?

Bu bir depremzede değil ki. Bir karakter oluşturmuşsun sen. Hani korku temalı oyunlar gibi. Biraz daha gerçek hayata dönüp yap.

Tabi ki bu arada müthiş yapmışsın orası ayrı konu.

Teşekkür ederim de ne bileyim bana bir tema lazımdı bende depremzede tarzı birşey yapmaya çalıştım aklımada öyle bir şey yazmak geldi en iyisimi ben kaldırayım yazıyı.

Müthiş çalışma hakkaten helal olsun.

Çok sağolun birşeyler yapmaya çalıştık işte :D Aslında videoya çekmek gibi bir niyetim vardı ama çalışma bittikten sonra aklıma geldi.Yeniden yapmayıda gözüm kesmedi çünkü çok uzun sürdü bunu yapabilcek inşallah bir sonraki çalışmaya video çekerim :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Depremzedeleri düşündüğünü yeni gördüm. :D Bu çalışma depremzede değilde böyle biraz ateşte kalmış, zombilere benzemiş. :D

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Depremzedeleri düşündüğünü yeni gördüm. :D Bu çalışma depremzede değilde böyle biraz ateşte kalmış, zombilere benzemiş. :D

Hadiya aslında ilk fikrim korkunç bir karakter yaratmaktı ama sonra zombi vampir ne gerek var demiştim ama anlaşılan o ki hala zombi olarak kalmış :D sizimi kırıcam zombi olsun :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Aynen tam olarak zombi olmuş bu :D neler yaptığını da anlatsana

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aynen tam olarak zombi olmuş bu :D neler yaptığını da anlatsana
Valla resimli videolu anlatım yapmam zor bir iş benim hilem yara izleri olarak gördüğünüz şeyler aslında biftek et parçalarıdır :D et parçaları üzerinde oynamalar yaparak kıza monte ettim liquify ile yarıklar açtım omuza deri nakli yaptıktan sonra blur ekledim vs :D ama şunu söyleyebilirm ki ince eleyip sık dokudum :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Valla resimli videolu anlatım yapmam zor bir iş benim hilem yara izleri olarak gördüğünüz şeyler aslında biftek et parçalarıdır :D et parçaları üzerinde oynamalar yaparak kıza monte ettim liquify ile yarıklar açtım omuza deri nakli yaptıktan sonra blur ekledim vs :D ama şunu söyleyebilirm ki ince eleyip sık dokudum :D

Aynen emeğin çok fazla ama blur yerine olağan üstü net olması için uğraşman daha iyi olur tabi ;) gözleri biraz daha sarı ve büyük yapabilirdin :D tabi zombiden sonradan dönmeye çalışmış :D et parçası oldukça mantıklı geldi ;) ben olsam başka yerden araklardım :D tebrikler

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aynen emeğin çok fazla ama blur yerine olağan üstü net olması için uğraşman daha iyi olur tabi ;) gözleri biraz daha sarı ve büyük yapabilirdin :D tabi zombiden sonradan dönmeye çalışmış :D et parçası oldukça mantıklı geldi ;) ben olsam başka yerden araklardım :D tebrikler

Blur genelde omuz kısmında net olduğunda garip durup sırıtıyor zaten amaç yüzü ön planda tutmak. :) gözler sarı büyük demişsin klasik büyük çoğunluğu öyle yapıyor benim terciğim koyu kırmızı gözler öyle olunca daha orjinal duruyor :D Ama belirttiğim gibi zombi yapmak istemedim.Zaten çalışmalarımın çoğu karanlık temalar kendimi karanlıktan çıkarmak istedim ama başaramamışım. :) Et parçaları kullandım gözüme daha gerçekçi geldi ama başka alternatifleri düşünebilirim paylaşmak istersen :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kandrıkçı bende bir şey var zannettim:D
edit:yani baya güzel olmuş

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Rec filmine çok iyi kapak resmi olur bu :) Tabi biraz daha efekt şart

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Blur genelde omuz kısmında net olduğunda garip durup sırıtıyor zaten amaç yüzü ön planda tutmak. :) gözler sarı büyük demişsin klasik büyük çoğunluğu öyle yapıyor benim terciğim koyu kırmızı gözler öyle olunca daha orjinal duruyor :D Ama belirttiğim gibi zombi yapmak istemedim.Zaten çalışmalarımın çoğu karanlık temalar kendimi karanlıktan çıkarmak istedim ama başaramamışım. :) Et parçaları kullandım gözüme daha gerçekçi geldi ama başka alternatifleri düşünebilirim paylaşmak istersen :D
Miden kaldıırsa burned skin falan diye arat googledan buraya koymak istemedim :D ortan alıp %50 saydamlastırıp koyabilirsin sonra kenarlarını ve renklerini ayarlarsın mesela.. Bir ara ben de çalışmak istiyorum uzun zaman oldu uğraşmayalı ;) yarışma da olabilir hem belki? :D en iyi zombiyi seçeriz

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Rec filmine çok iyi kapak resmi olur bu :) Tabi biraz daha efekt şart

Rec filmine baktımda aslında olabilirmiş :D Efektleri merak etme ben kapak çalışmasına başlıyayım en iyisi :D Ama önceliğim yazıyı kaldırmak yoksa zombiler için tek yumruk mu desem :D şaka bir yana program cinslik yaratıyor onu halledeyim ardından uğraşırım :D

Miden kaldıırsa burned skin falan diye arat googledan buraya koymak istemedim :D ortan alıp %50 saydamlastırıp koyabilirsin sonra kenarlarını ve renklerini ayarlarsın mesela.. Bir ara ben de çalışmak istiyorum uzun zaman oldu uğraşmayalı ;) yarışma da olabilir hem belki? :D en iyi zombiyi seçeriz

Merak etme yeterince var arşivimde onlar :D ama zombi istemediğimde oralara girmemiştim :D Yarışma için neden olmasın elbette belki senden alacağım dersler vardır. :D

kandrıkçı bende bir şey var zannettim:D
edit:yani baya güzel olmuş

Kaldırcam yazıyı merak etme :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Rec filmine baktımda aslında olabilirmiş :D Efektleri merak etme ben kapak çalışmasına başlıyayım en iyisi :D Ama önceliğim yazıyı kaldırmak yoksa zombiler için tek yumruk mu desem :D şaka bir yana program cinslik yaratıyor onu halledeyim ardından uğraşırım :D

Merak etme yeterince var arşivimde onlar :D ama zombi istemediğimde oralara girmemiştim :D Yarışma için neden olmasın elbette belki senden alacağım dersler vardır. :D

Kaldırcam yazıyı merak etme :D
iyi edersin:D:D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hatunu ne hale getirmişsin usta ya :D

sp1r1va

Asistan
Reaksiyon puanı
7

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayat paylaştıkça güzel :D Ama arkadaşlar çektirdikleri fotoğraflarını benimle paylaşmıyor fotoğraflarda oynama yapıyorum diye :D Bizde işte bunlara sarıyoruz :D

Ah ah sen bide benim uyuz olduğum tipleri ne hale getirdiğimi görsen şaşkınlıktan donakalırsın :D
görmek isteriz onları

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
emeğinize sağlık hocam gerçekten güzel olmuş...