Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2006 Model Caddy marka aracım var, çakmaklık, usb çevirme aygıtı var ancak frekans mı ne ayarlanması lazımmış şarkılar için, nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Elinizde ki cihazın bir frekans kodu olması gerekiyor. Onu cihaz üzerinden ayarlayabilirsiniz. Diyelim ki cihaz üzerinden 92.0'a ayarladınız sonrasında ise aracınızın radyosunda ki frekansı da 92.0'a almanız gerekecek. Bu şekilde çalışıyor diye biliyorum.
o çakmaklık usb olan şarj için olmalı. Bizde bir ara bir adaptör vardı. Çakmaklığa takıyordun mp3 gibi ekranı vardı usb ile şarkı açıp aux kablosu ile arbaya bağlıyorsunuz. Yada direk aux girişine takılıp çalıştırılan bluetooth adaptörler var. Telefona bağlanıyor bluetooth ile sonra oradan şarkı açılıyor.
Adini unuttum cihazin ancak cakmakliga takilan cihazda frekans seciyorsun kafana gore mesela 90.1 de biraktin. Arac teypinden de bu frekansi denk getiriyorsun ve cakmakliga takili olan cihazdaki istedigin sarkiyi calmay basliyor. Sarkilar ve ses degistirilebiliyor. Teyp bozuk veya sorumluyken o cihazda calismiyor. Babamdan hatira arabamdada var kullaniyorum oradan biliyorum radyo frekanslariyla istedigin sarkiyi dinleyebilmek icin yapilmis bir cihaz ancak avantaji yok hatta dezavantaj olarak sunu soyleyebilirim. Ses azda olsa cizirtili geliyor ne yazikki
Biz skoda fabia scout 2013 modeline kullanıyorduk frekans ayarlayıcıyı. Önce voş bir frekans bulman gerekiyor, cihazdan onu seçiyorsun. Sonra radyoda da o frekansı seçiyorsun. Cihaz aslında frekans dağıtıcı görevini görüyor. Cihazlar en fazla 300tl oluyor.
Alınacak bir cihaz değil fm transmitterlar, ses cızırtılı geliyor can sıkıcı bir durum
Uygulaması kolay tak çakmaklığa ikisinide ayni frekansa getir. Dinle
Alınacak bir cihaz değil fm transmitterlar, ses cızırtılı geliyor can sıkıcı bir durum
Uygulaması kolay tak çakmaklığa ikisinide ayni frekansa getir. Dinle
Kardeşim 2008 den beri araba sahibi olan biri olarak sana önermem 2008 yılı bu zamanlar almıştım çakmaklık ses iğrenç oluyor boş radyo kanalından açıyordum cızırtı oluyordu araç doblo d1 di, sana önerim Bluetooth lu bir teyp al onu kullan, şuan Fiat 500l kullanıyorum fabrika teybi çıkardım Sony teyp aldım
Teyp çok iyi telefon konuşmalarını yapabilirsin ve dahili mikrofonu var çok güzel çalışıyor ses kalitesi bassları mükemmel ? ben 1100₺ aldım 2021 nisanda, ve inan bana fabrika kolonlarını bile çok canlandıracak ?