Cafem için Pc önerisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bak abicim sana meselyi anlatıyım.

Ben 18 yaşındayım amaçok defa internet cafelere gittik şuanda halen arkadaşlarla gidip bi whitch king vs yapıyoruz önemli olan bizim hangi cafeyi gideceğimizi belirleyen ise her zaman cafenin pc lerinin perfrmansı oluyor mesela önceden hangi cafenin mouse u iyiyse oraya giderdik.Önemli olan alabileceğin en iyi performansa sahip pc yi almaktır.Ayrıca cafen 2 sene sonra pek tercih edilmez çünkü 2 sene sonra bilgisayarların yavaş kalacak.Paraya kıy almışken iyisinden al bence.

Ben sana sistem tavsiyesi yapmıycam ama dışardan bakan bi göz olarak şöyle diyorum her zaman mouse ile klavyesi ile ve de kasalarının performanslı olması ile diğer cafelere göre her zaman bi adım önde olursun.

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
en son çıkan oyunların olması herzaman + dır

metin06ank

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paran varsa git başka iş kur cafecilik öldü bu saatden sonra

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kafe mi ya herkezin evinde pc var artık boşuna para bağlama derim :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
kafe mi ya herkezin evinde pc var artık boşuna para bağlama derim :)
bende öyle düşünüyordum :)
ta ki geçen yaz arkadaşım cafeyi devir alıncaya kadar,
şuan cafenin borçlarını ödedi ve arabasını satarak aldığı o cafe ile şimdi biriktirdiği para ile araba alacak :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bende öyle düşünüyordum :)
ta ki geçen yaz arkadaşım cafeyi devir alıncaya kadar,
şuan cafenin borçlarını ödedi ve arabasını satarak aldığı o cafe ile şimdi biriktirdiği para ile araba alacak :)

Cafe düzgün yerdeyse ve içerisindeki sistemler ve ortam iyi ise, parayı kırar o iş...

ortamdan kastım, sürekli bağıran bebeler ya da basık bir havası ne bileyim son ses müzik hemde arabesk v.s. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Cafe düzgün yerdeyse ve içerisindeki sistemler ve ortam iyi ise, parayı kırar o iş...

ortamdan kastım, sürekli bağıran bebeler ya da basık bir havası ne bileyim son ses müzik hemde arabesk v.s. :D
işte hocam, içine girmeyince olayın bilmiyorsun :D
yapmasını bilene cidden iyi ekmek var bu işten...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bizim buralarda çok iş yapan bi kafe vardı boş yer bulamazdınız ama şimdi nerdeyse sinek avlıyor sadece dota yapanlar falan gidiyor onlarda olmasa durum vahim :) ama bi kızılaydaki gibi bi yerde cafeniz varsa iş vardır demektir yer çok önemli bu konuda :yes:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
işletmeyle ilgisi yok artık herkezde bilgisayar var eee diyeceksin ki ortam hoş olacak Allah için oraya harbi kafe havası vermen lazım 18 yaşından küçük sokmayacaksın nezih olacak ama saati 1 tl olacak aklın alıyor mu :D haaaa bu arkadaş gider köy ilçe gibi bilgisayar a biraz yabancı olan yere tezgah kurarsa amenna :D bir de insanımız alışkanlıklarından zor vazgeçiyor yani bi kere başladımı sürekli aynı mekana takılıyor :) peki bu iş nasıl yapılır dersen
1. Kesinlik borca girmeyecek şekilde elinde yeterli sermaye ve sıfır borçla gireceksin bankadan alacağın krediye güvnip iş yaparsan zaten başlamadan bitmiştir yazık edersin kendine :)

2. Mekan kendine ait olacak ya da kirası düşük olacak.

3. mekan merkezde olacak.

eeee bu 3 ü tamamsa sorun yok paran sana bir şekilde döner ama zaman alır :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İçerik silindiğinden konu kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...