burakafacn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar ben lise 3. sınıf öğrencisiyim Endüstriyel Tasarım bölümündeyim okulda SolidWorks, AutoCAD, Fusion gibi programlar öğreniyordum ama uzaktan eğitime geçince evde pratik yapamamaya başladım ve babamla birlikte bir laptop almaya karar verdik üniversite düşüncem var mimarlık ya da mühendislik düşünüyorum yanı bu da demek oluyor ki bana uzun süre dayanabilecek yarı yolda bırakmayacak bir laptop lazım masaüstü toplama fikri aklıma geldi ama uzaktan eğitim biterse falan diye hiç ciddi düşünmedim. Baktığım laptoplar arasında Monster, Casper Excalibur ve Asus gibi markalara baktım aklıma en mantıklı gelen Monster Tulpar T5 19,2 modeli idi ama şuan stokta yok T5 20,1 aynı özellikleri sunmasına rağmen bin tl daha fazla böyle detaylar falan kafam fazlasıyla karıştı yardımcı olabilecek birileri olduğunu düşündüğüm için sizinle paylaştım.(Bütçe soracaksınız biliyorum en fazla 12 hadi 13 olsun aslında 20 bin liralık olan lazım olan desem babam eğitimim için ne yapar eder alır fakat tek evlat değilim ve ailemi de düşünmek zorundayım)