C# ve Unity

Bilalcelik24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhaba ben unity ile profesyonel olarak oyun geliştirmek istiyorum ve 1 milyon istihdam projesine katıldım oradan c# derslerine başladım o programı bitirdiğimde yani c# öğrendiğimde hiçbir video izlememe gerek kalmadan unityde kod yazabilecekmiyim?

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
merhaba ben unity ile profesyonel olarak oyun geliştirmek istiyorum ve 1 milyon istihdam projesine katıldım oradan c# derslerine başladım o programı bitirdiğimde yani c# öğrendiğimde hiçbir video izlememe gerek kalmadan unityde kod yazabilecekmiyim?
hayır ama iyi dil ogrnemen

onurtosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
O videolar sana temelini atar. Ben BTK Akademi'de Unity ile olan kursları bitirdim sertifika aldım. Şuan 2D - 3D profesyonel olmasa da başlangıç ve orta seviye oyunlar geliştiriyorum. Ama hiçbir zaman bir seriyi bitirsen bile " video izlememe gerek kalmaz " gibi bir şey denilemez. İnsanoğlu ne kadar öğrenirse konular da o kadar derinleşir ve güzel bir yolculuğa çıkılır. Yol hiçbir zaman bitmez. BTK Akademi seni o yola iter bırakır istersen o yolda koşarsın, yürürsün istersen yorulup pes edersin.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Unity'nin bir kütüphanesi var ve oradaki fonksiyonların ne işlev yaptığını bilmen lazım.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Bence aşağıda ki kaynaktan izleyin derim.Bende başlayalı 3-4 gün oldu gerçekten çok iyi anlatıyor her konuyu (ek kısa konular da dahil) ayrı video şeklinde anlatmış.81 video var ama hepsi 3-4 dakika.Şuan 30 küsürüncü derslerdeyim gerçekten anlamaya başladım.