game_DEV
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 174
Merhaba arkadaslar ben unity de oyun yapmayi planliyorum bunun icin c# ogreniyorum peki c#i bedava nereden ogrene bilirim?
benim farkı cihazda var cevap gelmezse 1-2 saat sonra beni etiketleMerhaba arkadaslar ben unity de oyun yapmayi planliyorum bunun icin c# ogreniyorum peki c#i bedava nereden ogrene bilirim?
tamamhocambenim farkı cihazda var cevap gelmezse 1-2 saat sonra beni etiketle
udemy de bedava dersler var oralardan ogrenebilirsin ben pythonu udemyden ogrendimta
tamamhocam
tesekkurler ama sadece 3-4 ders bedavaudemy de bedava dersler var oralardan ogrenebilirsin ben pythonu udemyden ogrendim
videolu mu istiyorsun videosuz mu ?tesekkurler ama sadece 3-4 ders bedava
fark etmez videolu olsun hocamvideolu mu istiyorsun videosuz mu ?
videosuz olur diyorsan onerecegim cok site var videolu olsun diyorsan![]()
tesekkureler hocamvideo
baska video
baska bir video
baska bir video daha
bambaska bir video daha
bunlara bir bak istersen
peki videosuz nereden ogrenebilirim?video
baska video
baska bir video
baska bir video daha
bambaska bir video daha
bunlara bir bak istersen
BTK Akademi üzerinden ücretsiz C# dersleri izleyebilirsin.Merhaba arkadaslar ben unity de oyun yapmayi planliyorum bunun icin c# ogreniyorum peki c#i bedava nereden ogrene bilirim?
videosuz cok internet sitesi var ama direk ders vermiyolar belirli bir sey icin veriyorlartesekkureler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki videosuz nereden ogrenebilirim?
sayenizde bir cok sey ogrene bilirim tesekkurlervideosuz cok internet sitesi var ama direk ders vermiyolar belirli bir sey icin veriyorlar
ama
- Şadi Evren Şeker, C# Eğitim Videoları, 18 ders
- Murat Yücedağ, C# Dersleri, 100 ders
- Engin Demiroğ, C# Dersleri, 47 ders ve 5 saatlik C# programlama kampı
- Kayahan Eğer, C# Dersleri, 28 ders
- Erkan Öztürk, C# Dersleri, 26 ders
- Kaan Academy, C# Programlama Dili ile Temel Programlama Eğitimi, 64 ders
- Numan Kaan Karataş, C# Dersleri: Adım Adım Sıfırdan İleriye, 20 ders
- Ömer Faruk Sarıkaya, C# Öğrenin, 24 ders
bu yerlerden kolay sekilde ogrenebilirsin
bu işin 4 yıl akademik eğitimini alıp hala sektörün ihtiyacını karşılayan bir yazılımcı oluşturulamıyor. 3 yıl internetten video izleyerek olabilir mi sizce? Bu kadar basit bir iş mi?BTK Akademi üzerinden ücretsiz C# dersleri izleyebilirsin.
İlk videosuna bak Console göstermeyeceğim, form göstereceğim diyorMurat Yücedağ, C# Dersleri, 100 ders