Hocam C dili eski yerini başka dillere neredeyse bıraksa da yine ufakta olsa kullanılıyormuş. C nin bir de programlamanın mantığını oturttuğunu duydum. Normalde Java öğrenmiştim. OOP düzeyini öğrenip işlerinden ve öğrencilik sorumluluklarımdan dolayı bırakmıştım. Aklımda bazı konular silindi OOP kısmından. Ben de baştan bir başlayayım dedim.Sırasıyla C,C++,C#,Java dillerini tekrar öğrenip o dillerde gelişmek istiyorum. Lise bitmeden bu dillerde temelleri oturtmak istiyorum. İşler planladığım gibi giderse Desktop development yolunda ilerlemeyi düşünüyorum. Hocam saçma bir plansa düzeltirseniz memnun olurumYouTube üzerinden Mustafa Murat Coşkun C eğitim videolarını izleyebilirsiniz.
Merak ettiğim bir konu neden C öğrenmek istiyorsunuz?
Ben java ile basladim su an python bitirmek uzereyim. yorumum yanlis olabilir isin uzmani degilim ama bence baslangic icin python cok ideal bir dil ayrica programlama dunyasina yeni giris yaptiysaniz size onerim bir programlama dilinden once algoritma ve programlama mantigini ogrenmeniz. 2. sinif bir bilgisayar muhendisi ogrencisiyim bize 1. sinfta once algoritma ve programlama mantigi ogretildi daha sonra programlama dili ogretildiHocam C dili eski yerini başka dillere neredeyse bıraksa da yine ufakta olsa kullanılıyormuş. C nin bir de programlamanın mantığını oturttuğunu duydum. Normalde Java öğrenmiştim. OOP düzeyini öğrenip işlerinden ve öğrencilik sorumluluklarımdan dolayı bırakmıştım. Aklımda bazı konular silindi OOP kısmından. Ben de baştan bir başlayayım dedim.Sırasıyla C,C++,C#,Java dillerini tekrar öğrenip o dillerde gelişmek istiyorum. Lise bitmeden bu dillerde temelleri oturtmak istiyorum. İşler planladığım gibi giderse Desktop development yolunda ilerlemeyi düşünüyorum. Hocam saçma bir plansa düzeltirseniz memnun olurum