C# Dersleri

Muhammed Mastar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar.

shiftdelete.net üzerinden sitemi takip eden kaç arkadaş var pek bilmiyorum açıkcası.
Siteyi gezip incelerseniz uzunca bir süre C++ dersleri görsel anlatımı yaptım.
56 video ve yaklaşık 10 saatlik bir eğitim seti idi.

Karşılıksız yaptığım bu derslere insanlar beğenilerini yorum olarak belirtince daha da istekli oldum açıkcası.

Henüz ilklerini çektiğim C# dersleri videolarını her eklediğim konu ardından burada da paylaşacağım.

Sitede programlama konusunda benden çok üst düzey insanlar var.
Olumlu olumsuz hiç farketmez.
Öneri,istek ve her türlü eleştiriye açığım.

Konu içinde her video eklemem de sitemin linkini vermem abes olur herhalde,youtube videolarını da ard arda eklersem sayfa kasılacaktır o yüzden sadece youtube linklerini eklersem olay hallolur diye düşünüyorum.

Siteye ulaşmak için TIKLA

Ders 1
Ders 2
Ders 3
Ders 4
Ders 5
Ders 6

İyi seyirler..

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yer imlerine ekledim; çok fazla emek vermiş gözüküyorsunuz, teşekkürler yeni yeni C# kullanmayı düşünüyorum en yaygını bu dil gibi. ( sorunlarla karşılaştığımda kaynak bulabilmem için önemli).
Daha önce delphi ile 2 yıl kadar uğraştım, başlangıçta form gelmemesi ve borland dizaynını bırakmak biraz zor gibi geliyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Başkalarını düşünmen güzel bir şey. ücretsiz sunman çok daha güzel bir şey. forumda daha önce hiç kullanmadığım bir kelime öbeğini kullanacağım.

Emeğe Saygı.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
video linkine tıkladığımda youtube açılmıştı sonradan sitenizi de ziyaret ettim gerçekten çok emek harcamışsın ellerine sağlık, yaptıkların pek çok kişinin sıkıntılarını giderecek. eğitim videolarının devamını bekliyoruz.

burakuguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler dostum inceliycem c#'a yeni başladım umarım bana ışık olur.

Muhammed Mastar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürle güzel yorumlarınız için,2 ders daha eklenmiştir arkadaşlar,iyi seyirler..

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
çoook yararlı olmuş teşekkür ederim.bende hemen sık kullanılanlarıma ekliyorum.

Muhammed Mastar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler yer6.
Yeni videolar eklendikçe ana konu düzenleniyor arkadaşlar,eğitim 6 dersten ibaret değildir yani..

murataydinoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vidyolarını çok güzel gerçekten, ben yeni başladım c# a ve çok faydalı oluyo yeni bağlayan biri için. ben bi site daha buldum belki arkadaşlarda faydalanmak isterler http://www.mehmetx.com burdada vidyolar var. sizin siteyi ve bu siteyi takip ediyorum. kısa sürede baya bikonu öğrendim. teşekkürler

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel çalışma olmuş takip edeceğim Teşekkürler :)