Soru C# dersleri öğrenebileceğim bir yer arıyorum.

mamiadamdr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pixel Art oyun yapacağım ve C# kullanmayı düşünüyorum.Sizce nereden alabilirim C# derslerini?

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Bütçe ayirabikirseniz udemtde kaliteli içerikler mevcut btk akademide 1 milyon iatihdam projesinede bakabilirsiniz

Size tavsiyem önce ücretsiz kaynaklarla başlayin youtube 1 milyon istihdam vb. Temelleri aldiktan sonra baktiniz ilerliyorsunuz udemydeki kurslara yönelirsiniz

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
Pixel Art oyun yapacağım ve C# kullanmayı düşünüyorum.Sizce nereden alabilirim C# derslerini?
Açıkçası C# için udemyden kurs almanızı pek önermem. Çünkü C# ile ilgili çok fazla ücretsiz kaynak var. Udemyden aldığınız kurs bu kaynaklara göre extra bir şey içermiyor (bizzat 2 tane kurs satın aldım oradan biliyorum). Değişkenler, Karar Yapıları, Döngüler, Diziler, Metotlar, Sınıflar gibi temel konuları ücretsiz kaynaklardan öğrenip daha sonra Kodlabın C# 10 kitabını almanızı ve ondan ilerlemenizi tavsiye ederim. C# ı yeterli düzeyde öğrendikten sonra isterseniz unity kursu satın alabilirsiniz veya yine ücretsiz kaynaklardan devam edebilirsiniz.

Son düzenleme: