C++ da kÜtÜphane programi yardimm !!!

efem213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar 2 gün içinde teslim etmem gereken bi proje var c++ da
1.öğrenci kaydı alan
2.kitap aratan
3.kitap ödünç veren
4.geri alınan kitabı silen

bi program yazmam lazım final ödevim yaptım ama case'8' : return 0; komutunda
hata buluyo kodu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz . Lütfen yardım edin cuma göndremem lazım

projenin tamamı : (4.26 kb hotfile 0 mb gösteriyo sorun yok yani linkte )

http://hotfile.com/dl/118860177/38cfbe1/olacak_olacak.rar.html

etolfort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazdığın kodda return 0; demekle varolan bloktan çıkmaya çalışıyorsun ve sen swichte sin oradan return0 ile çıkamazsın.
c++ derleyicim yok ama

case '8': Return 0; yerine
case '8' : exit(); break; dersen hata vermemesi gerekiyor.

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
C++ ta uzman değilim ama bu kodlar C++ değil C gibi geldi bana

efem213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yildirim_s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum compiler hatalarını çözdüm, şu anda derleniyor ancak yeterli zamanım olmadığından programını baştan yazamadım. Zira yazdıkların aşırı kötü? İlkokul öğretmenleri ne zamandır programlama ödevi veriyor anlamış değilim. Diğer taraftan bu forumdaki en iyi programcı arkadaş sanırım hello world falan yazmıştır (gerçi onu da derleyememiştir). Yanlış yerlerde soru soruyorsun bence.

Neyse source kodunun nerdeyse yarısını düzelttim ama fonksiyonlarının hiç birisi düzgün değil. Tekrardan incele bence.

http://hotfile.com/dl/118862310/246a613/kotu_programci.tar.gz.html

efem213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağoll gerçekten ben elektrik-elektronik müh. okuyorum bunun dersinden hiç bişey anlamamıştım son haftayada ödev kalınca sağdan soldan bişeyleri birleştirerek yaptım gerçekten çok sağol fakat programın exe dosyasını çalıştırdığım zaman bi seçim yaptığımda başa dönüyo bunu dediğin arkadaşa mı soruyım ? teşşekkürler tekrardan yorumun için.

efem213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o arkadaşa ulaşamadım link atabilirmisin onun sayfasının

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen en iyisi c/c++ kitaplarina bir kez daha goz at. cunku bu proje hatalr bi kenera daha hazirlanmamis bile tam olarak mesela kitap ekle komutu bos fonsiona yonlendiriliyo. sonra bellek kopyalama nedir bilmeden programcilarin iki satir eksik yazayim mantigiyla kullandigi bazi yontemler kullanmissin ki yanlis kullanilmis onlardan kaynaklanan hatalar da var. ben yazardim ama kpya vermis oluruz ;P o acidan olmaz. :D gerci vaktim de yok .

efem213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki usta düzeltebilcek biri var mı artık öğrenmem için hiç vaktim yok 2 gün kaldı teslime yapmam lazım ya :(