Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar.ben 2 hafta once internetten c# öğrenmeye başladım.aslında çok öğrenmek istiyorum.ama bir anda beni kendisinden çekiyor neden anlamıyorum ama çok öğrenmek istiyorum yardım edermisiniz?
programlamayı içinizden gelerek öğrenmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Bu duyguyu size dünya üstünden hiç kimse veremez, bu isteği herhangi bir okul da aşılayamaz size..
Henüz öğrenmeye hazır olmayabilirsin. Konuyu önce bir süre hazım etmelisin. Ve programlama hızlı yada kısa sürede veya belirli bir sürede öğrenilen bir konu değil.
@kmurat adlı arkadaşımıza katılıorum. Eğer yemeği hızlı yersen hem miğdene zarar verir hemde hazmedemezsin. Madem kendini hazır hissediyorsun, ilk olarak C# ile başlayabilirsin. Çok güzel Türkçe siteler var. Giriş bölümlerinden başlayın. Yavaş yavaş. Merak etmeyin, en heyecanlı bölümü uzun uzadıya yazılardan sonra gelmiyor. Hem okuyorsunuz hemde kodlama yapıyorsunuz. Hedefinizi seçin ve ilerleyin. Kaybedeceğiniz en değerli varlığınız zaman..