Buzdolaplarında Enerji Etiketleri Kalkıyor!!

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yeni aldığımız buzdolaplarının üzerinde olan enerji etiketleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 01.09.2012 tarihi itibarı ile kaldırılıyor.

2j415.jpg

Çoğumuz bu etiketlere bakıyor, enerji sınıfına göre buzdolabını seçiyoruzdur. Fakat 25.08.2012 tarihli Resmi Gazeteye göre buzdolaplarında etiketlenmeye yönelik yönetmelik kaldırılacak.

Bu etiketin kaldırılma nedeni sizce nedir?

Kaynak

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
birde şu mesaj kasmak için konu hortlatmalar bitse ne güzel olacak sdn forum.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olayın geçmişini irdeleyip müfettişlik yapmakta tuhaf. Hortlatma diye nitelendirmeye de gerek yok bence. Bırakın hortlatsınlar :)

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
tühaf bir durum neden yapiyor açaba
gençler arasında, forumlarda çok mesajı olanın bilgili ve büyük olduğu düşünülüyor galiba
birde bu arkadaşa özel bir durum mu bilmiyorum ama erkek olduğunu düşünüyorum
örneğin aşağıdaki mesaj bana ilgi çekmeye yönelik gibi geldi
hiçbir bayanın böyle bişey yazacağına inanmıyorum.
panasonic adamlar gerçekten iyi ürün yapıyorlar ben bir bayan olarak tebrik ettim onları :)

bu tabi benim görüşüm %100 doğru olmayabilir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Olayın geçmişini irdeleyip müfettişlik yapmakta tuhaf. Hortlatma diye nitelendirmeye de gerek yok bence. Bırakın hortlatsınlar :)
aslında olayın geçmişini irdelemk gibi bir niyetim yoktu
hani kendi profiline tıkladığında daha önce cevap yazdığın bir konuya mesaj atılınca o konu gözüküyorya
orada çok eski konuları görünce bişey yazıldı sandım şaşırdım
sonra eski olduğunu bildiğim başka bir konuyu son mesajlarda görünce ilgimi çekti
özel olarak geçmişi irdelemiyorum yani :D
isteyen istediğini yazabilir kimse karışamaz ama daha yararlı şeyler için bilgi paylaşmak için forum kullanılsa herkese faydası dokunur
teşekkürler güzel paylaşım vb laflardan pek hazetmiyorum :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amenna haklı olabilirsiniz de herkes forumu benzer anlayışta kullanmak zorunda değil ki. Bi arada hee konuya iyi bayramlar yazan vardı bayramın 2. veya 3. günü. Bizim serzenişlerimiz kişilik analizlerimiz veya yerine göre aşağılamalarımız veya tahminlerimiz bir anlam ifade etmez. Yani benim demek istediğim eski konuya mesaj yazanı hemen taşa tutmaya gerek yok. Birkaç kez tanık oldum ifade edeyim dedim. Rahatsızlık verdi isem kusuruma bakmayınız.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Amenna haklı olabilirsiniz de herkes forumu benzer anlayışta kullanmak zorunda değil ki. Bi arada hee konuya iyi bayramlar yazan vardı bayramın 2. veya 3. günü. Bizim serzenişlerimiz kişilik analizlerimiz veya yerine göre aşağılamalarımız veya tahminlerimiz bir anlam ifade etmez. Yani benim demek istediğim eski konuya mesaj yazanı hemen taşa tutmaya gerek yok. Birkaç kez tanık oldum ifade edeyim dedim. Rahatsızlık verdi isem kusuruma bakmayınız.
yok ortada sorun http://forum.shiftdelete.net/kucuk-ev-aletleri/299769-yumurta-haslayici-sinbo-seb-5802-a-3.html bak sana konuyu hortlatmiş tekrardan söhbet ortami yaratmiş ne güzel