Buzdolabı Tavsiye...

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Mesleğe yeni başladım anneme bir buzdolabı alayım dedim.Şimdi ki arçelik çok ses yapıyor ve çok da iyi soğutamıyor açıkçası zaten ömrünü doldurmuş.marka takıntım yok ama türk firmaların ürünleri çok kötü değilse türk sermayeye kazandırmak istiyorum.İkinci bir kriterim de ses.Çünkü bunun sesinden bıktım.fiyatıda çok önemli değil ben beyaz eşyadan hiç anlamadığım için 1000 tl ile 3000 tl arasında birşey düşünüyorum.Bir de sorum var ben bu eski buzdolabını ne yapacam eskisini getir yenisi götür olursa güzel olabilir.Şimdiden teşekkürler.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
yerli ürünleri pek tanımıyorum ama Lg'nin tüm beyaz eşyalarının seslerinin çok az olduğunu biliyorum.. bulaşık makinesini kullanıyorum.. annem birgün kızım bu makine çalışmıyor demişti.. düşün yani o kadar sessiz.. buzdolaplarının da iyi olduğunu söylüyorlar..

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
ayın 15ine kadar vaktim var.o zamana kadar araştırıyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
yerli ürünleri pek tanımıyorum ama Lg'nin tüm beyaz eşyalarının seslerinin çok az olduğunu biliyorum.. bulaşık makinesini kullanıyorum.. annem birgün kızım bu makine çalışmıyor demişti.. düşün yani o kadar sessiz.. buzdolaplarının da iyi olduğunu söylüyorlar..

Aile dostumuz LG çamaşır makinası kullanmaktalar, misafirliye gittiğimizde tuvaletlerini kullanmak için içeriye girdiğimde tam karşımda çamaşır makinasını gördüm ve ister istemez markasınıda gördüm. Cidden sessiz çalışan bir makine. Bizim evdeki makineyi görseniz birazcık daha sallansa ev yıkılıcak :)

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SAMSUNG RSA1STSL A+ 540 LT GARDROP TİPİ NO-FROST BUZDOLABI 2.200 tl ben kullanıyorum memnunum

YEŞİL AŞKI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende yakın zamanda beyaz eşya alacağım. LG veya Bosch arasında tercih yapacağım. LG fiyat olarak daha uygun ama servis ağı hakkında pek bir fikrim yok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar buz dolabı tavsiyesi isteyecektim baktım aynı konu var buradan devam edeyim dedim,
Buz dolabı önerilerinizi bekliyorum mümkünse bosch arçelik vestel beko olmasın, diğer bütçede bir sıkıntı yok ama yer sıkıntısı var az birşey gardırop tipi olmayacak özellikle kullananlardan şunu kulanıyorum çok memnunum diyenlerin önerilerini beklemekteyim.

Herkese iyi forumlar.

hakaney

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ilk tercihim arçelik ama buzdolabı konusunda çok sorun yaşarsın ben yaşadım. Kapak belli bir süreden sonra iyi kapanmıyor teknik servis yetersiz kalıyor en son sirkeyle siliyorduk kapak kapansın diye teknik servisin çözümüydü bu. Ama o da belli bir müddet idare etti. Beyaz eşya için FRANKE iyi bir marka. Franke al uzun yıllar kullan. Kendin de biraz araştırabilirsin. Aşağıda bir tane örnek koyuyorum incelersin istersen.

http://www.tedarikcimden.com/Buzdolabi,LA_157-2.html#labels=157-2