Büyük Ödüllü Fotoğraf Yarışması !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Remzi512
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Remzi512

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Etna Tanıtımın düzenlediği, Photoline, Fototeknik ve Technotoday sponsorluğundaki "Olympus Fotoğraf Yarışması" na başvurular başladı.

3597-1.jpg

Japonya hükümetinin 2010 yılını Türkiye’de Japon yılı ilan etmesi iki ülke arasındaki dostluğun pekişmesine, ekonomik ve sosyal ilişkilerin gelişmesine şüphesiz büyük katkı sağladı.

Bu çercevede, dünyanın önde gelen Japon fotoğraf makinesi markalarından Olympus, Türkiye’de düzenlediği “dostluk” temalı fotoğraf yarışması ile bu evrensel kelimenin önemini birbirinden güzel fotoğraf kareleriyle vurgulamayı amaçlıyor.

"Dostluk" temalı fotoğraf yarışmasının jüri üyeliklerini; Photoline Dergisi Yayın Danışmanı Emre İkizler, Fotoğraf Sanatçısı Akif Çelikel, Marmara Ünv. Öğretim Görevlisi Oktay Çolak, Işık Ünv. Öğretim Görevlisi Nadir Ede, Mimar Sinan Ünv. Öğretim Görevlisi Ozan Bilgiseren yapacak.

Yarışmaya katılmak; yarışma şartnamesi, yarışma koşulları ve yarışma hakkında daha geniş bilgi edinmek için tıklayın

http://www.technotoday.com.tr/Detay/3597/Fotograf-Yarismasina-Basvurular-Basladi

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu da yeni moda Reklam Tekniği mi?

Site adresini kaynak olarak belirtip ilgili haberi taşıyabilirdiniz...

Ancak bizi direk siteye yönlendirmeniz ve tek mesaja sahip olmanız düşündürücü

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Konu içeriği düzenlendi.