Büyük karşılaştırma! sizce hangisi?

selamlarefenim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
45
gencler 3500 gibi bir butcem var ve su asagidaki telefonlardan hangisini tercih etmeliyim onem gosterdugim ozellikleler
•ozellikle pubg olmak uzere butun oyunlarda uzun sure sıkintisiz ve yuksek fps de oyun oynamak
•kamera
•ekran
•batarya
bunlari goz onune alarak sizce hangi telefon iyi
°redmi note 8 pro
°redmi note 9 pro
°mi 10 lite
°realme 6 pro

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
gencler 3500 gibi bir butcem var ve su asagidaki telefonlardan hangisini tercih etmeliyim onem gosterdugim ozellikleler
•ozellikle pubg olmak uzere butun oyunlarda uzun sure sıkintisiz ve yuksek fps de oyun oynamak
•kamera
•ekran
•batarya
°redmi note 8 pro
°redmi note 9 pro
°mi 10 lite
°realme 6 pro
Yazılım, Sade arayüz, 90hz, ön kamera performansı, ergonomi, performans... Kesinlikle Realme 6 Pro

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Mi Note 10 Lite.Ayrıca benim de ilgimi çeken bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.Tek eksiği stereo hoparlör olmaması o da pek sorun etmez heralde.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Şu an ne cihaz kullanmaktasınız ve neden xiaomi markasını sevmiyorsunuz,eksik bulduğunuz yönleri neler? :)
Şuan samsung kullanıyorum ancak memnun değilim. Xiaomi düşmanı değilim, ama xiaomi cihazların sorunu bitmiyor. Herhangi bir telefonunda ghost screen, o yoksa ghost touch, o yoksa şebeke sorunu, yakınlık sensorü vs. Bazı Xiaomi kullanıcılarında bu problemler olmayabilir ama bu tür sorunların çoğu xiaomi markalı telefonlarda. Güncelleme konusunda da fiyasko, aynı güncellemeyi kaç kez yayınlayıp geri çekiyor, veya bir güncellemeyle cihazın batarya performansını yarıya düşürüyor. Eksik bulduğum yönler bunlar, ancak kağıt üstünde f/p oranları çok yüksek. İyi günler :)

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Şuan samsung kullanıyorum ancak memnun değilim. Xiaomi düşmanı değilim, ama xiaomi cihazların sorunu bitmiyor. Herhangi bir telefonunda ghost screen, o yoksa ghost touch, o yoksa şebeke sorunu, yakınlık sensorü vs. Bazı Xiaomi kullanıcılarında bu problemler olmayabilir ama bu tür sorunların çoğu xiaomi markalı telefonlarda. Güncelleme konusunda da fiyasko, aynı güncellemeyi kaç kez yayınlayıp geri çekiyor, veya bir güncellemeyle cihazın batarya performansını yarıya düşürüyor. Eksik bulduğum yönler bunlar, ancak kağıt üstünde f/p oranları çok yüksek. İyi günler :)
Harika tarafsız bir eleştiri teşekkür ederim.Peki alacak olsanız hangi cihazı alırdınız ve neden? :)

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Harika tarafsız bir eleştiri teşekkür ederim.Peki alacak olsanız hangi cihazı alırdınız ve neden? :)
Rica ederim. Bir telefona maksimum 5000, belki 6000 TL verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca alacağım telefon orta segment olursa samsung veya huawei bakmam, xiaomi'den zaten uzak dururum. 3000 TL bütçem olsa, sırf arayüzünü sevdiğimden bile Realme 6, 4000'e Realme 6 Pro veya Oppo Reno 3, 5000'e S10 Lite veya P30 , 6000'e çıkarsam Oneplus 7T alırdım. 2500'ün altına pek de düzgün cihaz kalmadı, ikinci ele yönelirdim.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Rica ederim. Bir telefona maksimum 5000, belki 6000 TL verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca alacağım telefon orta segment olursa samsung veya huawei bakmam, xiaomi'den zaten uzak dururum. 3000 TL bütçem olsa, sırf arayüzünü sevdiğimden bile Realme 6, 4000'e Realme 6 Pro veya Oppo Reno 3, 5000'e S10 Lite veya P30 , 6000'e çıkarsam Oneplus 7T alırdım. 2500'ün altına pek de düzgün cihaz kalmadı, ikinci ele yönelirdim.
Oneplus dediniz içim gitti... :D Keşke Türkiye'de ucuz olsa da alabilsek..

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Uzun süre yüksek fps demişsin o cihazlardan sadece redmi note 8 pro 60 fps. Eğer 60 fps sıkıntısız oynamak istiyorsanız realme 6 tavsiye ederim. Bende p40 lite var gfx tool ile 60 fps yapıp dün 9 saat oynadım ve sıkıntı çıkmadı sabit fps
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
•kamera
•ekran
•batarya
°redmi note 8 pro
°redmi note 9 pro
°mi 10 lite
°realme 6 pro
Realme 6 Pro öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda en iyi orta üst segment cihaz Oppo Reno 3 Pro.Eğer fiyatı 4000-4500 TL arasında olsaydı emin ol Mi Note 10 lite yada Realme 6 Prodan hiç bahsetmezdik.Cihazın bir çok inceleme videosunu izledim.Cihaz gerçekten çok başarılı ama Opponun kazık fiyat politikasından dolayı böyle bir cihazı insanlar almaya yanaşmıyor.

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Pubg yi 60 fps oynatabilecek listedeki tek telefon, Helio G90T li Redmi Note 8 pro... Ayrıca Realme 6 da aynı işlemciye sahip...

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Mi Note 10 Lite.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Bunların arasında ekran, batarya ve kamerada daha iyi olan Mi Note 10 Lite öneririm