- Reaksiyon puanı
- 680

Bu içerik ilk olarak Büyük iddia: İnternette sızan Togg fiyatı gerçek mi? adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
dün bir forumda toggun boş paketi 800 900 binden yukarı çıkacaksa hiç çıkmasın diyenler vardıkeşke bu fiyat gerçekten onaylansa. Ben yine alamam orası ayrı ama en azından fiyat olarak çok uygun olur.
Araba piyasası diyorsunuz ama o arabalar yurtdışından geldiği için çok fazla vergisi var. Ama togg yerli olduğu için vergisi baya düşük olmalı o yüzden bu fiyat iyi bile.dün bir forumda toggun boş paketi 800 900 binden yukarı çıkacaksa hiç çıkmasın diyenler vardı. Ya araba piyasasını bilmiyorlar ya da arabanın özelliklerini falan bilmiyorlar. Ya da kafaları basmıyor tek dertleri çamur atmak.
Bu arada fiyatı böyle olsa gerçekten çok iyi olur ama bence biraz daha yüksek olabilir
Bu fiyata yurtdışında tesla alırlardün bir forumda toggun boş paketi 800 900 binden yukarı çıkacaksa hiç çıkmasın diyenler vardı. Ya araba piyasasını bilmiyorlar ya da arabanın özelliklerini falan bilmiyorlar. Ya da kafaları basmıyor tek dertleri çamur atmak.
Bu arada fiyatı böyle olsa gerçekten çok iyi olur ama bence biraz daha yüksek olabilir
Alsınlar o zaman karışan yokBu fiyata yurtdışında tesla alırlar![]()
Tesladan daha kaliteli olacağına eminin. Ama tesladan pahalı olursa tabii ki tesla seçerim.Alsınlar o zaman karışan yok
Ben şu an öğrenciyim alamam ama ilerde alabilecek olsam tesla yerine bunu alırım. En azından ülkeye desteğimiz olsun
Tesladan kaliteli mi olur bilmiyorum ama milletimiz fazla küçümsüyor benceTesladan daha kaliteli olacağına eminin. Ama tesladan pahalı olursa tabii ki tesla seçerim.
Hocam bildiğim kadarıyla teslanın kasası kalitesiz. Togg ayrıca daha yeni bir marka. Zaman geçtikçe teslayı geçeceğini düşünüyorum.Tesladan kaliteli mi olur bilmiyorum ama milletimiz fazla küçümsüyor bence
Togg kaliteli bir araç ancak tesla tam otonom teknolojilere sahip. Togg Tesla'nın henüz rakibi değil. En kısa sürede Tesla'nın rakibi olması dileğiyle...Tesladan daha kaliteli olacağına eminin. Ama tesladan pahalı olursa tabii ki tesla seçerim.