Büyük bir ekonomik kriz geliyor

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bak Onaircim, "tugbagaleri güzel açıklamış", ikinci olarak "sevdikleri" sözü beni elbette rahatsız ediyor, her ne şartta olursa olsun girmeyeceğim, ideolojisini desteklemeyeceğim ve hatta yan yana bile durmayacağım bir parti hakkında bu cüme ancak bilinçli kurulabilir.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Peki abicim sen ne diyorsan o olsun. Biz yanlış biliyoruz demekki bazı şeyleri yada bilmiyoruz, okumuyoruz, izlemiyoruz. Hatta abartayım, biz başka bir ülkede yaşıyoruz da yaşadığımız ülkenin haberiymiş gibi geliyor bize de ondan yazıyoruz. Sen haklısın, biz yanlışız. Söylediğim "Sevdiklerin" sözü içinde özür dilerim seni kırdıysam, kusuruma bakma cahiliz biz.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bırak şimdi Onair, bana karşı iki silah kullanıyorsun, önce sevmediğim insanlar hakkında "sevdiklerin" sözünü kullanıyorsun, ikinci olarak da konu hakkında hiç bir şey konuşmadan "herşeyi siz biliyorsunuz yani biz cahiliz" gibi tarizlerde buluyorsun.

Abicim, madem siz Türkiye'de yaşıyorsunuz, biz nerede yaşıyoruz? Bak tugbagalerinin söylediklerine, üstelik o da AKP'yi sevmez benim gibi. Bak Sercan'ın söylediklerine, o da benimle aynı fikirde ama AKP karşıtı, bak MegaWolt'a, her ne kadar AKP'yi sevmese de ekonominin bu kadar basit olmadığını o da söylüyor.

Velhasıl biz nerede yaşıyoruz abicim? Yani senin deyiminle biz süper cahiliz, siz herşeyi biliyorsunuz..

Abicim, madem herşeyi okudun, Berkin abimize yazdığımızı da görmüşsündür, buna rağmen konuyla ilgili hiç bir şey söylemeden topsuz sahada faul yapıyorsun. Bu kadar şey yazdık, fikrin varsa saygı duyarız Onaircim, ama konuyla ilgili konuşmadan olayın şahıslara kaydırılmasına bir anlam veremiyorum. Bu bana o adamları haklı gösteriyor. Yani diyorum ki bu kadar şey yazılıyor çiziliyor, aksini söyleyen varsa çıksın "budur" desin. Yok abi, sadece "yaa kriz çıkacak batıyoruz perişan oluyoruz öldük bittik" deniliyor sadece, "neden böyle diyorsunuz" diye soruyoruz, karşılığında aldığımız cevaba bak: "sevdiklerinize toz kondurmuyorsunuz".. Bu mudur abi?

İnşallah bir sonraki buluşmamızda 40 yıllık hatırlı kahve de içeriz, benim içerlediğim senin gibi insanların bu şekilde davranmaları. Zira diğerleri bana küfür ediyor onları takmıyorum, ama senin bu basit sözcüğün beni fikirlerine değer verdiğim için kırdı.