Bütün siteler reklamlı halde !!!

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Chrome'da ve internet explorer'de sürekli halde her sitede reklam çıkıyor. yüklü halde uzantı kalmadı. Ne ile temizleyebilirim bu virüsü

zEP0DR.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence norton 360 la temizle ben çok memnunum casus yazılım, virüs v.b. hırsızlıklara karşı koruyor alırsan sana 2 yıl koruma ama internetten de indirebilirsiniz

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Reklamlar aldı başını gidiyor RTUK neredesin

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,921
Reklamsız site mi varki ?

Adblock biraz iş görüyor.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Chrome'da ve internet explorer'de sürekli halde her sitede reklam çıkıyor. yüklü halde uzantı kalmadı. Ne ile temizleyebilirim bu virüsü

zEP0DR.jpg
[MENTION=389550]kmurat[/MENTION] haklı adblock yükle artık her tarayıcıda olmalı bu eklenti biraz iş görmüyor çok iş görüyor engelleyemediği reklamın urlsini bulup elle engellersin reklam nedir onu bile unuttum adblock sayesinde

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adblock başarılı şekilde reklamları engelliyor. Eklenti olmadığında ilivid denen bi virüs var ve sayfaların dört yanında yarı müstehcen resimler yüklüyor. Bazende alakasız tanıtım videoları oynatıyor. Host dosyası normal. Malvarebayst ve spyhunter ile birkaç kez tarattım. Henüz kesin sonuç elde edemedim

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyiki reklam olan kısmı yuvarlak içine alarak belirtmişsin :) yoksa göremezdim sağol :)

şaka bi yana adblock eklentisinden sonra dünyam değişti :) reklam nedir bilmez oldum... ama şu aralar spam olan bi programdan dolayı kafasına göre bi sayfa açıyo tarayıcılarım... adblock etkisiz kalıyo tabi... eklentileri kontrol ettim fazlalık programları sildim ama hala açıyo sayfayı kafasına göre.. bi taratmam lazım...

sonuç olarak siteler için adblock yeterli olur... ancak bilgisayarındaki bir program ya da bir eklenti site/reklam açıyorsa adblock etki etmez... eklenti ve programlarını kontrol et.. olmadı antimalware ya da düzgün bi antivirüs ile tarat

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bir tane uygulama kurarken reklam yazılımı da kurulmuş olabilir bilgisayarına program ekle kaldırdan adını bilmediğin garip uygulamaları kaldır

S

SDN Okuru1

SDN Okuru
Google chorme webe gir ordan aramaya adblock yaz 5 parmak çıkıyor onu indir kur o otomatik reklamları kapatıyor

S

SDN Okuru01

SDN Okuru
SELAM Bu sorunun cevabı eğer (Google chorme] kullanıyorsan web magazasından adblock indi rmrni onerırım..

FuRrKaNn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Bilgisayarınıza yüklediğiniz ücretsiz yazılımlar bulaştırmaktadır bu reklam virüslerini , bu reklam virüslerinden kurtulmak için Sistem ve Ağ Uzmanlığı adresini inceleyiniz.