Bütün Hepsini Öğrenmek ¬

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurFK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba ;

Ben önümüzdeki sene bir web sitesi kurmak istiyorum ve bu yüzdende web tasarımı özellikle photoshop desteğiyle en ince ayrınıtısına kadar öğrenmek istiyorum. Css, Php, Asp, Javascript , Html vs. Biraz zor olabilir belki ama lütfen yardımlarınızı esirgemeyin böyle yardımcı siteniz/tanıdığınız site varsa söylemenizi istiyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim :

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:33 ----------

Bakan varmı ?

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Genelde bu tür konuları öğrenmenin en iyi yolu (bence) yazılı kaynaklardan faydalanmak. İnternetteki bilgilerin sürekliliği ve doğruluğu pek yok. Giriş seviyesi bir dersi 100 farklı yerden rahatlıkla bulabiliyorsun ancak biraz işi ilerletince elindeki kaynaklar azalmaya başlıyor.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
peki güvenebilceğim bildiğiniz bi kaynak varmı bedava ?

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dediğim gibi yazılı kaynaklardan faydalanabilirsin. Yakınlarında bulunan bir kitabevine uğra, mutlaka kitaplar arasında senin öğrenmek istediğin konu ile ilgili kitaplar vardır, başlangıçta öğrenmek istediğin konu ile ilgili kitabı seç, satın alıp boş zamanlarında oku. İçerisindeki uygulamaları yap. Bu kitaplar konusuna göre 500 sayfa üzerinde olabildiği ve pahalı olduğu için en başta tek bir konu ile ilgili kitap satın almanı tavsiye ediyorum. Bu yöntem ücretsiz olmayan iyi yöntemlerden biridir. Ücretsiz yöntemlerle boşuna çırpınıp durursun.

Reaksiyon puanı
189
Kodlama gibi seylerde bir çok yöntem ve bir çok bicim olabilir. Yazılı veya internette bulduğun her şey yazanların veya anlatanların kendi yöntemlerini sergiledikleri seyler olacaktır. Bu yüzden olabildiğince fazla kaynak inceleyip (özellikle İngilizce kaynaklar) işin mantığını kavramalısın. Bu yol uzun bir yol ve öğrendikçe ne kadar az bildigini görüyorsun. Kısacası sabır ve özverili bir calışma ile öğrenebilirsin :)