Bütçeme Uygun Oyun İçin Ekran Kartı ve Ram

Roque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim yeniyim,ve direk konuya geçiyorum.Battlefield 3 ve gta ıv gibi işletim sistemini ve bilgisayarı zorlayan oyunları kasmadan oynamak istiyorum,tabi bütçem kısıtlı o kadar fazla değil öncelikle ram problem değil 8gb lik ram buldum ama ekran kartı problem.Şuan ki sistemim şöyle:Pentium r dual core cpu e5400 2.70 ghz ,Ati radeon hd 4300 series kullanıyorum ama sorun herhalde ati radeonda bunun yerine maksimum 300 tl lik güzel bir ekran kartı arıyorum yardım ederseniz sevinirim..

greywolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana tavsiyem yaklaşık 320 tl gibi bir fiyatı olan Nvidia GTX550Ti olur, ancak yine de bu ekran kartı bile söylediğin oyunları kasabilir. Çünkü ekran kartı bilgisayarın en pahalı bileşenlerindendir. Ancak senin Dual Core çekirdekli işlemcin maalesef eski ve 2 çekirdekli. Sen öyle bir bilgsayara 8GB ram taksan bile istediğin performansı alamazsın. Benim sana tavsiyem bu dediklerimi yaparken, bütçeni zorlayıp ama yinede uygun olsun diye bir i5 serisi işlemci almanı şiddetle öneririm. Öyle bir sitemde en yüksek ayar olmazsa bile oyunları çalıştırabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben roque hesabımın şifresini untuum vatan pc den baktım bayağı bunlar uygun geldi SAPPHIRE HD7850 ,VE İŞLEMCİ OLARAK AMDFX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemci,RAM OLARAKTA:GSKILL8GB (2x4GB) Trident X DDR3 2400MHz CL10 1.65V Dual Kit Ram.FİYAT BAYAĞI TUTUYOR AMA BİR YERDEN YARDIM BULDUM :D

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı olarak HD5570 5670 tercih et bana sorarasan işlemciyle sorun çıkarmaz bende kullanıyorum açamadığı oyun yok medium high arası tüm güncel oyunları oynuyorum..