oguzhaneren33
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar bütçem 5900TL civarı. Fiyat/Performans ürünü almak istiyorum. Kamera ve RAM benim için önemli kriter. Telefon önerilerini bekliyorum.
Çok fazla bir seçenek yok açıkçası, öğrencilere verilen vergisiz telefonlardan yararlanabiliyor musunuz?Merhaba arkadaşlar bütçem 5900TL civarı. Fiyat/Performans ürünü almak istiyorum. Kamera ve RAM benim için önemli kriter. Telefon önerilerini bekliyorum.
HayırÇok fazla bir seçenek yok açıkçası, öğrencilere verilen vergisiz telefonlardan yararlanabiliyor musunuz?
https://www.hepsiburada.com/samsung...am-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00003Z9534 bu telefonla mutlu olrsunMerhaba arkadaşlar bütçem 5900TL civarı. Fiyat/Performans ürünü almak istiyorum. Kamera ve RAM benim için önemli kriter. Telefon önerilerini bekliyorum.
Hocam öncelikle 6 bin lira fiyat bandında RAM beklentisinden ziyade işlemci beklentiniz olsun. Zira 8GB RAM'i olan aşırı kötü bir işlemcidense 4GB RAM'i olan orta seviye bir işlemci daha iyi performans gösterecektir.Merhaba arkadaşlar bütçem 5900TL civarı. Fiyat/Performans ürünü almak istiyorum. Kamera ve RAM benim için önemli kriter. Telefon önerilerini bekliyorum.