bütçe 7.5k

Berkeecantuğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
(acil) bütçeyi biraz arttırdım 7.5k photoshop ve cyberpunk warzone gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynayabileceğim bi kasa yapabilir misiniz
hazır sistem olup ek yapabilirsiniz

Reaksiyon puanı
4,093
(acil) bütçeyi biraz arttırdım 7.5k photoshop ve cyberpunk warzone gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynayabileceğim bi kasa yapabilir misiniz
Acilse toplayabiliriz ancak 2 3 hafta bekleyebilirseniz ekran kartı stokları yenilenecek.

Berkeecantuğ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
TEKNOMEGA/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/INTEL i5 10400F/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bu kasa iyi mi
rami falan arttırıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acilse toplayabiliriz ancak 2 3 hafta bekleyebilirseniz ekran kartı stokları yenilenecek.
şu stokla ilgili benim sıkıntım yok o yüzden bununla ilgili bir şey yazmazsanız sevinirim

PC Hocasından RTX 2060'lı 7000 TL Kasa ama tükenmiş.
internetten almayacağım intel i5 olursa sevinirim ryzen yerine

Reaksiyon puanı
4,093
TEKNOMEGA/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/INTEL i5 10400F/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bu kasa iyi mi
rami falan arttırıcam

şu stokla ilgili benim sıkıntım yok o yüzden bununla ilgili bir şey yazmazsanız sevinirim

internetten almayacağım intel i5 olursa sevinirim ryzen yerine
Stok sizinle alakalı değil. 1650s 1660s fiyatına gelmiş. Beklerseniz daha iyi şeyler toplanır.