Belli başlı kelimeleri ve grammar kurallarını ezberlemelisin amacın konuşma ingilizcesi değilde tam ingilizceyse işin zor binlerce kelime , 13 tense belki daha fazlada olabilir bunların passiveleri var, noun clause, relative clause , reported speech, if clause, gerund-infinitive daha çok çok gider bunları öğrenmelisin. Tüm bunları yaptıkdan sonra sana tavsiyem güzel facebook grupları var penpals ,english speaking fln yazarsan çıkar buralara katılıp kendine bir arkadaş bulup yazışmak gerekirse görüntülü konuşup speakingini geliştirmek sana tam ingilizce öğretebilir. Yurt dışına gidipde pratik yaparsan üstüne cilası olur tabi.Ben İngilizce'yi tam olarak öğrenmek istiyorum. Busuu uygulaması yardımcı Olurmu. Eğer olmazsa başka bildiğiniz uygulama varmı "en iyisi bu" diyebileceğiniz. Ücretli / Ücretsiz olabilir.
Busuu premiumda ztn başka insanlarla konuşma var. Onlarla da olurmu?Belli başlı kelimeleri ve grammar kurallarını ezberlemelisin amacın konuşma ingilizcesi değilde tam ingilizceyse işin zor binlerce kelime , 13 tense belki daha fazlada olabilir bunların passiveleri var, noun clause, relative clause , reported speech, if clause, gerund-infinitive daha çok çok gider bunları öğrenmelisin. Tüm bunları yaptıkdan sonra sana tavsiyem güzel facebook grupları var penpals ,english speaking fln yazarsan çıkar buralara katılıp kendine bir arkadaş bulup yazışmak gerekirse görüntülü konuşup speakingini geliştirmek sana tam ingilizce öğretebilir. Yurt dışına gidipde pratik yaparsan üstüne cilası olur tabi.
Ben de ordan japonca ve ispanyolca öğrenmeye çalıştımJaponca ogreniyordum orda fayda ediyordu
Ben premium satın alarak Fransızca öğreniyorum şuan. Kullanılabilecek bir uygulamaBen İngilizce'yi tam olarak öğrenmek istiyorum. Busuu uygulaması yardımcı Olurmu. Eğer olmazsa başka bildiğiniz uygulama varmı "en iyisi bu" diyebileceğiniz. Ücretli / Ücretsiz olabilir.
Evet güzel. Baya iyi öğretiyor sesli anlatım la da baya iyi oluyor.Ben premium satın alarak Fransızca öğreniyorum şuan. Kullanılabilecek bir uygulama![]()
Grammar ve word kısmını hallettikden sonra yaparsan speakingine önemli derecede katkı olur. Chapter chapter arttırarak kitapda okumanı tavsiye ederim. Ben bedava diye facebook grupları demiştim tabiki uygulamada gayet olur.Busuu premiumda ztn başka insanlarla konuşma var. Onlarla da olurmu?