Busuu Uygulaması İngilizce Öğrenmeme Yardımcı Olurmu?

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Ben İngilizce'yi tam olarak öğrenmek istiyorum. Busuu uygulaması yardımcı Olurmu. Eğer olmazsa başka bildiğiniz uygulama varmı "en iyisi bu" diyebileceğiniz. Ücretli / Ücretsiz olabilir.

c.ak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hiç bir uygulama yardımcı olmaz dil öğrenmenin tek çaresi kelime öğrenmek ve sonra gramer

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Ben İngilizce'yi tam olarak öğrenmek istiyorum. Busuu uygulaması yardımcı Olurmu. Eğer olmazsa başka bildiğiniz uygulama varmı "en iyisi bu" diyebileceğiniz. Ücretli / Ücretsiz olabilir.
Belli başlı kelimeleri ve grammar kurallarını ezberlemelisin amacın konuşma ingilizcesi değilde tam ingilizceyse işin zor binlerce kelime , 13 tense belki daha fazlada olabilir bunların passiveleri var, noun clause, relative clause , reported speech, if clause, gerund-infinitive daha çok çok gider bunları öğrenmelisin. Tüm bunları yaptıkdan sonra sana tavsiyem güzel facebook grupları var penpals ,english speaking fln yazarsan çıkar buralara katılıp kendine bir arkadaş bulup yazışmak gerekirse görüntülü konuşup speakingini geliştirmek sana tam ingilizce öğretebilir. Yurt dışına gidipde pratik yaparsan üstüne cilası olur tabi.

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Belli başlı kelimeleri ve grammar kurallarını ezberlemelisin amacın konuşma ingilizcesi değilde tam ingilizceyse işin zor binlerce kelime , 13 tense belki daha fazlada olabilir bunların passiveleri var, noun clause, relative clause , reported speech, if clause, gerund-infinitive daha çok çok gider bunları öğrenmelisin. Tüm bunları yaptıkdan sonra sana tavsiyem güzel facebook grupları var penpals ,english speaking fln yazarsan çıkar buralara katılıp kendine bir arkadaş bulup yazışmak gerekirse görüntülü konuşup speakingini geliştirmek sana tam ingilizce öğretebilir. Yurt dışına gidipde pratik yaparsan üstüne cilası olur tabi.
Busuu premiumda ztn başka insanlarla konuşma var. Onlarla da olurmu?

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Japonca ogreniyordum orda fayda ediyordu
Ben de ordan japonca ve ispanyolca öğrenmeye çalıştım

japonca da bildiğim tek harf 5'e benzeyen çi.
ispanyolca da que tal falan filan efjhjfhae

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Bir yere kadar sana temelini öğretir. Geri kalan iş tamamen sende biter. Ne kadar vakit ayırır, kelime dağarcığını ve grammer bilgini geliştirirsen o kadar iyi ve hızlı öğrenirsin. Zamanında Memrise’dan Fransızca öğreniyordum. İşe yarıyorlar ama dediğim gibi her şey sana ve ayırdığın vakte bağlı ki şu anki hal göz önüne alındığında pek de zorlanmazsın diye düşünüyorum.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Ben premium satın alarak Fransızca öğreniyorum şuan. Kullanılabilecek bir uygulama :)

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Busuu premiumda ztn başka insanlarla konuşma var. Onlarla da olurmu?
Grammar ve word kısmını hallettikden sonra yaparsan speakingine önemli derecede katkı olur. Chapter chapter arttırarak kitapda okumanı tavsiye ederim. Ben bedava diye facebook grupları demiştim tabiki uygulamada gayet olur.