Bush'un giderken söyleyebilecekleri :-)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan a4tech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaynak: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bush+un+giderken+soyleyebilecekleri

Bazı kullanıcıların girdikleri entryler:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- (bkz: arkadaş kalalım) (gön.: agrafi)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
- (bkz: ben ettim sen etme) (gön.: agrafi)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
- "beyaz saray'daki son bush'tum" (gön.: ulan bator ne isin var mogolistanda)
- "şimdi gidiyoruz ama yine geleceğiz." çok yakında : bush iii (gön.: antivirus)
- "her amerikalının şunu bilmesini isterim ki, aldığım kararlardan ben sorumluyum ve siz de en az benim kadar sorumlusunuz" (gön.: tarrega)
- "nereye gidiyorum, niye gidiyorum, bu siyah adam kim?" (gön.: root)
- "ocağı kapattım mı acaba?"
- "ütüyü prizde mi unuttum yoksa?"
- "kapıyı kilitledim mi?" (gön.: kirik maspara)
- "siyah bir başkan mı, olamaz? abd'ye demokrasi getirmek şart oldu!" (gön.: manias)
- barack obama'ya itafen; (bkz: işte gidiyorum çeşmi siyahım) (gön.: altaygoguz)
- "bu adam da nerden cıktı simsiyah, oysa ben rengarenk bi insandım. ne güzel boyamıstım ortadoguyu kan kırmızısına filan ..." (gön.: emrebyn)
- "cehennemde görüşürüz." (gön.: mr tamborine)
- (bkz: dostum yeni abd başkani demişsin ama bu zenci) (gön.: useful)

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bush'tan inciler:

''karım laura ile birimiz diğeri için mutlu bir yıl geçirdik.''

''eğer işten çıkarıldıysanız yüzde 100 işsizsiniz demektir.''

''bizim üçüncü önceliğimiz eğitime birinci önceliği vermektir.''

''bu perşembe günü reagan havalimanının uçakları ve gişeleri havalanacaklardır.''

''bu sizin paranız. bunu kazanmak için para ödediniz.''

''eğer hiçbir konuda tavır alamıyorsanız, hiçbir konuda tavır alamıyorsunuz demektir.''

''görebildiğinizi düşündüğünüz şeylerin görünmeyen yanlarını göremezsiniz.''

''insanlar bekliyor ki, biz başarısız olalım. biz onların bu beklentilerinin ötesine geçmek zorundayız."

''ulusumuz birleşmek için birleşmek zorundadır.''

''bu seçimi kazanıp kazanmayacağımı bilmiyorum. sanıyorum ki kazanacağım ve başkanlık görevine hazırım. eğer hazır değilsem o da sizin şansınız.''

''başkan yardımcısına ilettiğim özel bir notun havayoluyla dağıtılmasından dolayı çok üzgünüm.''

''tahminlerimiz tahmin edilenin ötesine geçecek.''

''vergilerin düşürülmesine inanmamın nedeni her şeyden önce ona inanmamdır.''

''bütçenin fazla vermesi, fazla bir para olduğunu gösterir. fazla para olmasa bütçe fazla vermezdi.''

''benim için en önemli olan şey en önemli şeyin ne olduğunu hatırlamamdır.''

''...sonra köpeğimi gezdirmeye çıktım. yürüdüm, yürüdüm... ve bir sürü şey yapabileceğimi düşündüm. ne olduklarını şimdi hatırlamıyorum ama bu açıklamalarım işte o, orada aklıma geldi.''

"her amerikalının şunu bilmesini isterim ki, aldığım kararlardan ben sorumluyum ve siz de en az benim kadar sorumlusunuz.''

"size burada konuşulanları dinleyeceğimi vaat ediyorum, hatta burda olmasam bile.''

"benim fikirlerim var çok güçlü ama bazen ben ve fikirlerim aynı fikirde olmayabiliyoruz"

"teşekkür ederiz, ülkemiz kurulduğundan beri kutlamalarımıza katılıyorsunuz." (2. elizabeth için söylüyor)

"kendileri abd’nin 200. kuruluş yıldönümü olan 1776’da yapılan kutlamalarda da bizimleydi" (2. elizabeth için söylüyor) (gön.: guerilla)

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ona da bizim başbakana da söz çok yakışır :D
Aman aman bizim başbakan en azından müslüman. Hatası çok ama müslüman. Hemen "aha akp li demeyin ha" siyasetten nefret edenlerdenim.:D ama siyasete gireceğim gibi gözüküyor. yeter artık baykaldan çektiğimiz ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Aman aman bizim başbakan en azından müslüman. Hatası çok ama müslüman. Hemen "aha akp li demeyin ha" siyasetten nefret edenlerdenim.:D ama siyasete gireceğim gibi gözüküyor. yeter artık baykaldan çektiğimiz ;)

cennete gitmek için sadece müslüman olmak gerekmiyor ki ;)

Bushtan inciler :D :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
- (bkz: dostum yeni abd başkani demişsin ama bu zenci)

Ahaaaaaaaahahahah çok iyi yaa :D

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar zenci kelimesi ırkçılık içeriyormuş siyah demeniz gerekiyor olabilir dikkatli olun aman haa

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
- "nereye gidiyorum, niye gidiyorum, bu siyah adam kim?" (gön.: root)..:D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Obama Bush'tan kat kat daha iyidir. Arıca obama müslüman Barack Hussein Obama :)