Bursada BJJ veya Güreş salonu önerisi

barandemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler benim biraz box temelim var üstüne sadece bjj veya gures koymak istiyom bana bursada onerebileceginiz salon var mi biraz arastirdim ama cogu salon uzak kaliyo belki bulamadigim vardir diye buraya yazmak istedim yardimci olursaniz sevinirim

eddardstark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bjj ve Güreş boks gibi değil hocam kondisyonun güreş de çok önemli bunu biliyorsundur belki sakatlık olasılığında var bjj ve güreşte parmak kırıklıkları gibi salon önerim ise sana

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,285
eski stadyum yıkılmadan önce altında judo,karate boks,salonları vardı,yeni stadyumda varmı bilemiyorum,aslında banada lazım.tembelliğimden :)yeni stadyumada gidip sormadım
sen nerede oturuyorsun,istersen gençlik il spor müdürlüğüne sor,güreş salonu olması lazım
araştırdığımda adres olarak hep bu adres çıkıyor,güreş için burayla görüşmek lazım,ayrıca spor müdürlüğü salonlarında çalışmalar ücretsiz,aam değişiklik olduysa bilemiyorum
Alaşarköy, İstanbul Cd No:477/3, 16190 Osmangazi̇/Bursa
boksla yakın döğüşü harmanlamayı düşünmen çok iyi,güreşte iyi ama judo,bjj,aikido gibi sanatlarda bulunan,kırış,boğuş,kilit teknikleri yok.
öncelik olarak bu 3 japon sanatından hoşuna gideni seç(biliyorum bjj düşünüyorsun ama o anki durumunda önemli,mesafe,şartlar vs)
ileriki dönemde uygun bulursan güreşte yapmanı tavsiye ederim,tamamen farklı boyuta geçtiğini hissedeceksin
kolay gelsin