KralTektir
Asistan
3 milyona yakın nüfusu Türkiyedeki büyük şehirlerin yol görevi gören ve mutfağı ile dikkat çeken Bursa sizce nasıl iş imkanları iyi mi trafik sorunu çok mu yaşanabilir bir şehir mi siz ne düşünüyorsunuz?
Orda bilgisayar mühendisi iş imkanı varmı yoksa yok mu?Mustafakemalpaşa'da yaşıyorum. Bu ilçede AVM vs. yok. Burger King, KFC, Mc Donalds hiç biri yok. Tek bilindik Dominos ve Pasaport Pizza var. Adeta büyük bir köy gibi. Eğlence için gelmiyorsan yaşanabilir bir ilçe ama. Köyler çok yakın olduğu için sezonluk işçi olarak çalışma imkanı var. Tostçuları var (8 liraya karın doyuyor). Bim, A101, Şok gibi marketlere gelen elektronik ürünler hızlı tükenmiyor. Trafiği yok (Sadece merkezde tek şeritli ana yolda oluyor). Para kazanayım yaşayayım kafasındaysan yaşanabilir bir yer (Mustafakemalpaşa).
Ayrıca millenicom'un Bursa'ya özel %50 indirimli internet kampanyası varmış. Sürekli reklam çıkıyor.
Gittim, ve anladım ki tarihi ve yemekleri dışında İstanbul'dan neredeyse hiçbir farkı yok.3 milyona yakın nüfusu Türkiyedeki büyük şehirlerin yol görevi gören ve mutfağı ile dikkat çeken Bursa sizce nasıl iş imkanları iyi mi trafik sorunu çok mu yaşanabilir bir şehir mi siz ne düşünüyorsunuz?
HmmGittim, ve anladım ki tarihi ve yemekleri dışında İstanbul'dan neredeyse hiçbir farkı yok.