Bursa Kupa İstiyor

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10

KEYİFLER YERİNDE

2009 yılında elde ettiği başarılı sonuçlarla Türkiye’de adından sıkça söz ettiren ve büyük övgüler alan Bursaspor’da keyifler yerinde. İnönü’de 15 yıl sonra Beşiktaş’ı 3-2 yendikten sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda Giresunspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla geçip C Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan yeşil beyazlılar, Bursaspor’un 23 yıllık kupa hasretine bu sezon son vermek istediklerini ifade ettiler.
TUNA’NIN KARTI AĞIRDI
Ali ile Tuna’nın kırmızı kart görmesi nedeniyle Giresun karşısında 9 futbolcuyla mücadele etmek zorunda kalan futbolcular önemli galibiyet aldıklarını belirttiler. Maça kaptan çıkan stoper İbrahim Öztürk, “Saha şartları ve eksik duruma düşmemiz bizi sıkıntıya soktu. Tuna arkadaşımızın burnu kırılmıştı, haklı olarak bir tepkisi vardı. Bence kırmızı kart ağırdı. 2-0’dan sonrada pozisyonlarımız vardı ama maç bir anda zora girdi. Neticede maçtan galip ayrılmak gerekiyordu. Bunu da başardık” dedi.
ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK
Sakatlığından dolayı uzun bir süre forma giyme şansı bulamayan Yenal Tuncer ise 90 dakika oynadığı maçı değerlendirirken, “Zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Hiç bir maç kolay değil. Ben 3 ay sonra ilk kez oynadım. Saha zemininin durumu çok kötüydü. Temposu yüksek bir maç oldu. Dolayısıyla biraz yoruldum. Bu maçtan alnımızın akıyla çıktığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanıp 2 kulvarda da yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
MÜZEMİZE GETİRECEĞİZ
Ligdeki suskunluğunu kupada da sürdüren Sercan Yıldırım, bu sezon kupayı kazanmak ve 23 yıllık hasreti sonlandırmak istediklerini söyledi. Sercan “İlk 15 dakikada golleri bulduk. Sonra ikinci yarıda oyun zora girdi. Hakemde son dakikalarda kötü bir performans sergiledi. Ama Giresun’a kazanmak için gitmiştik ve istediğimizi aldık. Amacımız kupayı müzemize götürebilmek” dedi.
TOPU GÖREMEDİM
Bulgar kaleci Dimitar İvankov da 2009 yılını galibiyetle kapattıkları için mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: “Maçın ilk 25 dakikasında oyuna hakim olan taraf bizdik. Golleri bulduktan sonra rahat kazanırız havasına büründük. Ali Tandoğan ve Tuna’nın oyundan atılması bizi etkiledi. Saha bozuktu ama Giresunspor’da bu sahada mücadele etti. Galibiyet önemliydi. Yediğim golde topu göremedim. Fabiano çok iyi vurdu.”

Kaynak:bursasporum.com

NOT: Lütfen Saçma Gereksiz ve Konu Alakasız Bursaya Karşı Antipatik yorumlar Yapmayınız..Bırakın içinizde kalsın yorumlarınız.. Güzel yorumunuz Var İse Paylaşınız İyi Forumlar..