Öneri Büro Için All In One Pc Tavsiyesi

tektonik1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Büroda kullanmak için all in one pc almak istiyorum. Cihazda çok fazla bir işlem yapılmayacak. Sadece muhasebe programı ile Office programı yüklü olacak. Tabiki seri ve hızlı çalışması önemli, birde donmaması. Gün içinde işlem yaparken restart olayına girmek istemiyorum. SSD olmazsa olmaz, 8gb ram, ekranda 23.8" olursa çok iyi olur.

Biraz araştırdım. HP cihazlar hoşuma gitti. Bütçe 5000-6000 TL arası. Sizlerin önerebileceği marka, model varsa değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen moderatör:

tektonik1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler hocam cevap için ama cihazın ekran boyutu 23.8" olursa daha iyi olur. Birde en az 8gb ram olursa tabi fiyat yükselebilir ama belki kendimi zorlayabilirim.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Teşekkürler hocam cevap için ama cihazın ekran boyutu 23.8" olursa daha iyi olur. Birde en az 8gb ram olursa tabi fiyat yükselebilir ama belki kendimi zorlayabilirim.
Hocam kusura bakmayın sadece işlemciye göre seçmeye çalıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tektonik1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam kusura bakmayın sadece işlemciye göre seçmeye çalıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Estağfurullah hocam. Bu all in one pc lerde marka çok önemli midir? Yani hep bir kafamızın kenarında casper ya da acer aman aman kalsın algısı varya onun için soruyorum hocam. HP ler nasıl bir de aşağıdaki ürün nasıl hocam bakabilir misiniz?