Burnout Paradise Force Feedback Ayarları

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bilgisayara Burnout Paradise yükledim.Herşeyiyle harika bir oyun.Direksiyon ile de çok uyumlu çalışıyor ama bir sorum var.

Direksiyon döndürme,gaz pedalı ve fren için ayrı ayrı Sensivity ve Deadzone ayarları nasıl olursa daha gerçekçi bir kullanım olur ?

Özellikle Deadzone ne işe yarar ?

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ???

Reaksiyon puanı
189
direksiyon setinin markası ne. o da önemli. her sette dediğin şeyler bulunmuyor çünkü...

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Logitech Formula Vibration Feedback marka direksiyon seti...

Reaksiyon puanı
189
logitech'in kendi yönetim paneli tarzı bir şey vardır mutlaka orada da o ayarlar yoksa setin desteklemiyordur...

ayrıca gaz ve fren pedalında deadzone ayarı olmaz ama pressure ayarı mutlaka vardır...

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hepsinde var,gaz,fren,direksiyon...
Aslında 'Deadzone' ne anlamda kullanıldığını terim olarak bilsem ona göre bir yorum yapacağım ama bilmiyorum.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sonunda deneyerek hallettim.'Deadzone' ne kadar yüksek olursa direksiyonun hassasiyeti o kadar az oluyor.Yani küçük bir hareket için direksiyonu baya bir çevirmek lazım :)

Pedallar için de aynı şey geçerli ne kadar yüksek olursa 'deadzone' o kadar hassasiyet azalıyor.En ufak basmada bile ibre 100lere vuruyor.

Yapılacak en iyi ayar direksiyon için %40 seviyelerinde tutmak.Pedallar içinse 'deadzone' ayarı %10 larda olmalı...